Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας - Τα θέματαΤην Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 10:00 π.μ. συνεδριάζει η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμωπίας για λήψη αποφάσεων στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1 Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων Ο.Τ.Α. Α΄& Β΄ βαθμού.
2 Λήψη απόφασης με θέμα «΄Έγκριση απόδοσης εισπραχθέντων εσόδων του ημερήσιου τέλους λαϊκών αγορών στην ΠΕ Πέλλας».
3 Εξέταση της αριθ.πρωτ.:21335/11-12-2023 εισήγηση του Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς με θέμα «Οικονομική ενίσχυση πολίτη λόγω πυρκαγιάς».
4 Διαβίβαση της υπ΄αριθ. 1848/2023 απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Θεσσαλονίκης για ορισμό πληρεξουσίου δικηγόρου.
5 Έγκριση πρακτικού ΙIΙ για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΟΔΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΚΗ ΓΗ ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ».
6 Συμμόρφωση του δήμου Αλμωπίας με την υπ΄αριθμ. 1845/2023 Απόφαση του 5ου Κλιμακίου της ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.).
7 Έγκριση πρακτικού ΙV για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΧΡΥΣΑΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΣΑΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».
8 Έγκριση πρακτικού III για το έργο «Αναβάθμιση υποδομών άρδευσης στην ΤΚ Φούστανης».
9 Έγκριση πρακτικού V για το έργο «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ».
10 Έγκριση πρακτικού ΙV για το έργο «ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΤΣΑΚΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ».
11 Έγκριση πρακτικού ΙV για το έργο «Επιχορήγηση του Δήμου Αλμωπίας για την προσαρμογή λειτουργούντων δημοτικών, παιδικών σταθμών στις νέες προδιαγραφές του νέου θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης σύμφωνα με τις διατάξεις του π.δ. 99/2017».
12 Αποδοχή δωρεάς και έγκριση του σχεδίου της σύμβασης δωρεάς από την εταιρεία με την επωνυμία “Κ. ΓΑΤΣΟΣ - Α. ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ” (δ.τ. “Κ. ΓΑΤΣΟΣ - Α. ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΣ Α.Β.Ε.Ε.”), για την ασφαλτόστρωση τμήματος αγροτικής οδού στο αγρόκτημα Νερομύλων της ομώνυμης Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας.
13 Έγκριση εκ νέου της ανάθεσης της σύμβασης με τίτλο «Κατασκευή Μεταλλικής Κερκίδας με Στέγαστρο για το Αθλητικό Γήπεδο ΤΚ Σωσάνδρας Δήμος Αλμωπίας» με τη διαδικασία ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού με την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά μόνο βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή) και καθορισμός των όρων δημοπράτησης της σύμβασης.
14 Διαβίβαση των με αριθ. πρωτ. 20062/20-11-2023 και 20570/28-11-2023 αιτήσεων κατοίκου Αριδαίας Δήμου Αλμωπίας, για αποζημίωση υλικών ζημιών σε ιδιόκτητο Ι.Χ. από πτώση δέντρου (στις 20-11-2023), για ενέργειες αρμοδιότητας της Οικονομικής Επιτροπής.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.