Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τις εργασίες συντήρησης του δρόμου Γαλατάδων – Καρυώτισσας παρακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας



Ολοκληρώνεται το πρώτο τμήμα του έργου που φέρει τον τίτλο «Προγραμματική Σύμβαση με το Δήμο Πέλλας για τη Συντήρηση Οδοστρωμάτων (Δημοτικές Οδοί Κρύας Βρύσης-Αξού-Γαλατάδων-Καρυώτισσας-Λεπτοκαρυάς)». Ειδικότερα στο τελικό στάδιο βρίσκεται η ασφαλτόστρωση του οδικού τμήματος που συνδέει τους Γαλατάδες με την Καρυώτισσα μήκους 1.800 μέτρων και στην είσοδο των Γαλατάδων, από την ΠΕΟ, μήκους 500 μέτρων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, επισκέφθηκε την περιοχή, μαζί με το Δήμαρχο Πέλλας, κ. Γρηγόρη Στάμκο και τον Αντιδήμαρχο, κ. Θανάση Επιτροπάκη, καθώς το έργο υλοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας που έχει η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας με τους Δήμους και κατόπιν Προγραμματικής Σύμβασης που υπεγράφη μεταξύ των δύο φορέων Αυτοδιοίκησης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Μακάρι όλες οι εργασίες να προχωρόυσαν και σε άλλες υπηρεσίες Στη Νομαρχία οι μισοί υπάλληλοι έχουν άδεια και οι υπόλοιποι κάνουν τους κινέζους......Δεν γνωρίζω με σύμβαση είμαι......Δεν είμαι υπεύθυνος εγώ........30 μέρες περιμένω να τακτοποίηθει η υπόθεση μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας ανεβάσει ένα χάρτη του Νομού που να φένονται ποιοί ΔΡΟΜΟΙ ειναι στην ευθύνη της Περιφέρειας και ποιόι στην ευθύν των Δήμων .
    Για να ξέρουμε ποιόν να Βρίζουμε !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ.Η ΠΕΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΟΛΟΙ

      Διαγραφή
    2. Ειδικότερα η Αλμωπία.
      Καροδρομοι ,λακούβες παντού,οι γραμμές άφαντες, κίτρινες δε για την ομίχλη πουθενά (σκοτωθείτε ελεύθερα)
      να μη μιλήσουμε για φωτισμούς ,τριτοκοσμικές καταστάσεις.Οι φωτογραφίες σας μάραναν πουθεναδες
      να χαθείτε να χάνεστε.
      Να βγεις φωτογραφίες αλλά να καμαρώνεις για τον νομό σου και τα επιτεύγματα που υλοποιείς,όχι για ένα δρόμο όποτε και αν
      και για τα μπαλώματα σας άχρηστοι 45 χρόνια.

      Διαγραφή
  3. Ζουν για τις φωτογραφίες των τάχα μου έργων που κάνουν. Οι ιδιοι δρόμοι του χρόνου θα είναι γεμάτοι λακκούβες. Καημένη Πέλλα πόσο ανίκανοι δε διοικούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.