Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χριστουγεννιάτικα κεράσματα στον πεζόδρομο από σπουδαστές του ΔΙΕΚ Έδεσσας (φωτο)



Εντυπωσίασαν με τις χριστουγεννιάτικες δημιουργίες τους οι σπουδαστές του Δημοσίου ΙΕΚ Έδεσσας, το μεσημέρι της Τετάρτης 20-12-2023 στον πεζόδρομο, δίπλα στα μικρά καταρρακτάκια. Chef και Αρτοζαχαροπλάστες για 6η χρονιά, έθελξαν τους περαστικούς με τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές τις οποίες ετοίμασαν επιμελώς και προσέφεραν δωρεάν, αποδεικνύοντας περίτρανα πως η δουλειά που γίνεται στα τμήματα αυτά είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου.

Το "αποδομημένο" κοτόπουλο σε σούπα των Chef και η "στρατιά" των χριστουγεννιάτικων γλυκισμάτων των Ζαχαροπλαστών, στημένα άρτια με μεράκι και φαντασία, σκόρπισαν αγάπη και ζεστασιά στον κόσμο που έσπευσε να δοκιμάσει τις εκλεκτές δημιουργίες.

Πολλά συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές-"αρχιμάστορες" της εκδήλωσης, τους Chef κ. Κουρατζόγλου Θεόδωρο και Ντάλλη Λάζαρο καθώς και στον Pastry Chef κ. Θεοδοσιάση Δημήτριο, οι οποίοι έδειξαν με τη στάση τους πώς "μεταφράζεται" ο επαγγελματισμός σε κοινωνικό έργο.

Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας εύχεται σε όλον τον κόσμο "Καλά Χριστούγεννα"     









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.