Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Για κακούργημα κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των σκύλων στη Νεοχωρούδα - Δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο



Για κακούργημα κατηγορείται ο 37χρονος ιδιοκτήτης των τριών σκύλων που επιτέθηκαν στην 50χρονη στη Νεοχωρούδα και την κατασπάραξαν.
Η αστυνομία σχημάτισε δικογραφία για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ωστόσο ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και τον παρέπεμψε να απολογηθεί σε ανακριτή. Ο κατηγορούμενος αναμένεται να ζητήσει προθεσμία και μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαρτυρίες γειτόνων αναφέρουν πως ο ίδιος άφηνε συχνά τα σκυλιά χωρίς επιτήρηση και χωρίς να τηρεί τα προβλεπόμενα μέτρα.
Αναφορικά με την τρύπα η οποία βρέθηκε στον περιφραγμένο χώρο, εκτιμάται πως ήταν προγενέστερη του περιστατικού.
Να σημειωθεί πως ο δικηγόρος του 37χρονου, Χρήστος Πατούνας, σε δηλώσεις που έκανε νωρίτερα, τόνισε πως ο πελάτης του είναι συντετριμμένος και περίγραψε τις συνθήκες φύλαξης των σκύλων στην αυλή.
Όπως είπε, τα σκυλιά ήταν περιφραγμένα στην αυλή και ο ίδιος τηρούσε όλα τα μέτρα, έχοντας περίφραξη δύο μέτρων. 
«Δυστυχώς χωρίς να το αντιληφθεί τα σκυλιά άνοιξαν μία μικρή τρύπα, από όπου διέφυγαν», είπε.
Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Αστυνομία έλεγξε την περίφραξη και διαπίστωσε ότι στο πλάι της, που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό είχαν ανοίξει τρύπα με διάμετρο 30 εκατοστών», εκτιμώντας πως τα σκυλιά βγήκαν από εκεί μιας και η πόρτα ήταν κλειστή.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Για τον σκύλο (που κακώς έγινε) οι φιλοζωοι κάναν διαμαρτυρίες εκπομπές το χουν αναγάγει σε πρωτο θέμα για τον άνθρωπο δεν έγινε και κάτι.φταει η Κάκια ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.