Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Πανηγυρική θεία λειτουργία στον ΙΝ Αγίου Στεφάνου Σκύδρας η Μαρία Παπαδοπούλου



Παρευρέθηκα ως επικεφαλής του Συνδυασμού «Αλλαγή Σκυτάλης»  για τον Δήμο Σκύδρας με εκλεγμένους συμβούλους ,παλιά και νέα μέλη του συνδυασμού στην Πανηγυρική θεία  λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Στεφάνου Σκύδρας χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Βέροιας Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων!
Εορτή του Αγίου Πρωτομάρτυρος Αρχιδιακόνου Στεφάνου σήμερα, πολιούχου της πόλης μας ! Ο Άγιος είχε αφιερώσει τη ζωή του στο κήρυγμα του ευαγγελικού λόγου και στη φιλανθρωπική δράση. Για τη προσφορά και τις αρετές του τιμήθηκε με το χάρισμα της θαυματουργίας. Με το χάρισμα αυτό θεράπευε ασθενείς και αποδείκνυε τη δύναμη του Χριστού!
Χρόνια πολλά Στεφανία !! 
Χρόνια πολλά Στέφανε !!
Χρόνια πολλά στη Σκύδρα μας !!


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. μπράβο σου άξια!!!!!!!!! τα λόγια ειναι περιττά !αυτο που έκανες ειναι πολυ μεγάλο!!!!! και παλι μπράβο σου!!!!!!! αν συνεχίσεις έτσι με τέτοια εργα και τέτοιες ανακοινώσεις θα πας πολύ μπροστά...μέχρι μονοψήφιο νούμερο στις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ανώνυμε 9:43΄ αυτό είναι το πρόβλημα σας, μία προσωπική φωτογραφία που ανήρτησε κατά τον εκκλησιασμό με τη θεσμική της πλέον ιδιότητα ώς εκλεγμένης δημοτικής συμβούλου και επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Σκύδρας η κυρία Παπαδοπούλου και στάζεται τόσο χολή και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα μέρα χαράς και αγάπης? Λίγο Ντροπή....

      Διαγραφή
  2. Μαρία φτάνει με τις φωτό και τις αναρτήσεις . Κούρασες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε με καλά σας.Τοσοι βουλευτές Δήμαρχοι Αντιπεριφεριαρχες μας εκπροσώπησαν στη Βουλή με τις φωτογραφίες που βγήκαν και σας πείραξε μια ταπεινή φωτογραφία στον Αγια Στέφανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.