Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Κινητοποιήσεις για προσλήψεις και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων στις δομές υγείας (φωτο)Σε κινητοποιήσεις προχώρησαν σήμερα Παρασκευή 8 Δεκέμβρη οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, στο ΕΚΑΒ και σε όσους οργανισμούς εποπτεύονται από το υπουργείο υγείας.
Στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Έδεσσας και πραγματοποιούνται στο πλαίσιο 5ωρης πανελλαδικής στάσης εργασίας που έχει προκηρύξει η Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων. Χιλιάδες συμβασιούχοι διεκδικούν το δικαίωμα στη δουλειά και τη μονιμοποίησή τους, κόντρα στην κατάρρευση των δημόσιων μονάδων. Στην περιφέρεια θα γίνουν κινητοποιήσεις στις Υγειονομικές Περιφέρειες και στα νοσοκομεία. 
Οι εργαζόμενοι απαιτούν: 
Μονιμοποίηση όλων ανεξαιρέτως των συμβασιούχων. 
Μόνιμες και μαζικές προσλήψεις όλων των ειδικοτήτων. 
Επαρκή κρατική χρηματοδότηση του ΕΣΥ. 
Αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα υγείας. 
Αυξήσεις στους μισθούς και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού.


Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

5 comments:

 1. Πόσοι είναι Αττική και ξερονήσια και καταλαμβάνεται τη θέση τους γιατί εκλεγθηκατε δημοτικοί σύμβουλοι. Γλυφτες και ζητιάνοι και δεν ντρέπεστε και φωτογραφιζεστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όταν υπογράφάτε την σύμβαση δε γνωρίζατε ότι είστε προσωρινοί? Και άλλοι έχουν δικαίωμα στην εργασία και έχουν μόρια. Αξιοκρατικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οχι ρε παιδιά με το έτσι θέλω μονιμότητα, τραβάτε στο ΑΣΕΠ να γίνει αξιοκρατικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Και πόσοι εργάζονται στα σώματα ασφαλείας και κατεβαίνουν υποψήφιοι. Καταλαμβάνουν θέσεις συναδέλφων που τις δικαιούνται και περιμένουν χρόνια να έρθουν στη Βόρεια Ελλάδα. Όλα εδώ πληρώνονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ως βοηθητικό προσωπικό εργάζονται και διευθυντές φαντάζονται ότι εγιναν

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.