Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Βαγγέλης Θωμάς μετά την ορκωμοσία: ''Θα συνεχίσω να εργάζομαι σκληρά και μεθοδικά, με συνέπεια και ευθύνη για το κοινό καλό''



Στη "νέα εποχή για τον Δήμο Έδεσσας, στη νέα προοπτική που ανοίγει για τον τόπο αλλά και στη «νέα σελίδα» που ανοίγει στην αυτοδιοικητική του πορεία", αναφέρεται με δήλωσή του μετά την ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής, ο Δημοτικός Σύμβουλος Βαγγέλης Θωμάς, ο οποίος υπόσχεται "ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του, 
στο κοινό καλό, στην ανάπτυξη, στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών".

Η δήλωση του Βαγγέλη Θωμά:
"Ημέρα Όρκου! Ημέρα Χαράς, Ημέρα Δικαίωσης, αλλά και Ημέρα Ευθύνης η ορκωμοσία της Δημοτικής Αρχής.
Στη νέα εποχή για τον Δήμο μας, στη νέα προοπτική που ανοίγει για τον τόπο μας αλλά και στη «νέα σελίδα» που ανοίγει στην αυτοδιοικητική μου πορεία, υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, όπως άλλωστε έπραξα και στα προηγούμενα χρόνια από την αντιπολίτευση.
Θα προσπαθήσω να μην απογοητεύσω τις συνδημότισσες και τους συνδημότες μου που ήδη από την προηγούμενη τετραετία είδαν την διάθεσή μου για προσφορά μέσα από τις παρεμβάσεις και τις πρωτοβουλίες μου και με τίμησαν με την ψήφο τους.
Τώρα, από άλλο μετερίζι, με περισσότερες ευθύνες, κάθε μου προσπάθεια ώστε να προσφέρω στο κοινό καλό, στην ανάπτυξη του τόπου μας, στην βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, θα είναι ακόμη μεγαλύτερη.
Να είστε σίγουροι πως θα συνεχίσω μεθοδικά και στοχευμένα, με συνέπεια και ευθύνη, σε μια "Κοινωνία σε Κίνηση", ώστε να μη διαψεύσω τις προσδοκίες όσων με τίμησαν με τη ψήφο τους.
Με μπροστάρη τον Δήμαρχό μας Γιάννη Τσεπκεντζή και όλους τους συναδέλφους μου στο Δημοτικό συμβούλιο θα εργαστούμε σκληρά προς όφελος όλων!
Σας ευχαριστώ από καρδιάς για μια ακόμη φορά!"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Βαγγελάκη μπράβο σε ξέρω εσένα και την οικογένεια σου από όταν ήσουν παιδί, αξίζεις για αυτήν την θέση το μόνο πρόβλημα που το λέει πολύ κόσμος και θα το βρεις μπροστά σου είναι η σχέση που έχεις με την ''Πέλλα '' κόψε όσο είναι νωρίς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θωμα στην Εδεσσα να κανουν κουμαντο οι Εδεσσαιοι οχι απο τα Γιαννιτσά βάλτο καλά στο μυαλό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θωμά είσαι καλό παιδί από εξαιρετική οικογένεια αλλά σ λείπει η εμπειρία !Καλο θα ήταν να μάθεις δίπλα στον έμπειρο του συνδυασμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα σε φάει αυτή μόλις νιώσει ότι πατήσεσ άλλο σκαλοπατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για να βγεί ο βαγγελακης....πα να πει πως κουμάντο κάνουν τα Γιαννιτσά.εμειναν απέξω όσοι άξιζαν και βγήκαν όσους έδωσε σύνθημα τα Γιαννιτσά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.