Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Ολοκληρώθηκαν τα έργα στη ΒΔ είσοδο της Έδεσσας, στη θέση ''Ψηλή Βρύση''»Με την ολοκλήρωση του συνόλου των εργασιών, τις οποίες προέβλεπε το έργο «Αντιστήριξη πρανούς ΕΟ2 στη θέση Ψηλή Βρύση», αλλά και επιπρόσθετες παρεμβάσεις, αποκαταστάθηκαν τα προβλήματα που είχαν προκύψει από την κατάρρευση τμήματος του βορείου ερείσματος και τις ρηγματώσεις – καθιζήσεις του ασφαλτικού οδοστρώματος, στον ισόπεδο κόμβο Έδεσσας, στη θέση «Ψηλή Βρύση».

Στην περιοχή κατασκευάστηκε τσιμενταύλακας ο οποίος θα συγκεντρώνει τα νερά, ώστε να μην διαβρώνουν τα πρανή, τα οποία επί πλέον ενισχύθηκαν με πασαλόπηξη.

Οι βλάβες στο οδόστρωμα της βορειο-δυτικής εισόδου της Έδεσσας αποκαταστάθηκαν με ασφαλτόστρωση ενώ τοποθετήθηκαν στηθαία ασφαλείας και έγινε διαγράμμιση του δρόμου.

Το έργο, προϋπολογισμού 200.000,00 €, χρηματοδοτήθηκε από ιδίους πόρους της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Την επίβλεψη των εργασιών είχε η αρμόδια Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας.Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.