Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία στα ΓιαννιτσάΤην Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023 στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών χριστουγεννιάτικη μαθητική συναυλία με τίτλο «Ματιά στις μελωδίες της ψυχής», η οποία διοργανώνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας, τον Δήμο Πέλλας και τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας.

Η συναυλία πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος «Αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Μουσικού Οργάνου EyeHarp για Μαθητές με Σπαστική Τετραπληγία ή και Εγκεφαλική Παράλυση στην Ειδική Αγωγή και τη Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» που υλοποιεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στις σχολικές μονάδες αρμοδιότητάς της. Θα λάβουν μέρος το Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, το 37ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, το 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Γιαννιτσών, το Ειδικό Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών και το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών.

Στα μαθητικά μουσικά σύνολα θα συμμετάσχουν και μαθητές που θα παίζουν μουσική με τα μάτια, αξιοποιώντας το ψηφιακό μουσικό όργανο EyeHarp, το οποίο χειρίζεται κανείς μόνο με τις κινήσεις των ματιών.

Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν η Αλεξάνδρα Κερλίδου, η πρώτη Ελληνίδα μουσικός με σπαστική τετραπληγία που παίζει μουσική με τα μάτια αξιοποιώντας το EyeHarp, και ο τραγουδιστής Σταύρος Ακτίνης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.