Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έδεσσα: Με επιτυχία ο τοπικός μαθητικός διαγωνισμός πειραμάτων EOES 2024Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023, στο Εργαστηριακό Κέντρο Φυσικών Επιστημών (Ε.Κ.Φ.Ε.) της Δ.Δ.Ε. Πέλλας και στα εργαστήρια του 2ου ΓΕ.Λ. Έδεσσας, πραγματοποιήθηκε ο τοπικός διαγωνισμός πειραμάτων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ολυμπιάδας Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών (E.O.E.S. 2024). Η E.O.E.S. (European Olympiad of Experimental Science) είναι ένας μαθητικός διαγωνισμός πειραμάτων Βιολογίας, Φυσικής, Χημείας, στον οποίο συμμετέχουν τριμελείς ομάδες μαθητών Α΄ και Β΄ τάξης Λυκείου από όλες τις χώρες - μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Διοργανωτές του τοπικού διαγωνισμού Πέλλας ήταν το Ε.Κ.Φ.Ε. Πέλλας, η Σύμβουλος Εκπαιδευσης ΠΕ04 (Φυσικών Επιστημών) Πέλλας-Ημαθίας κα Μαριάννα Θεοδοσίου και η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστημών (ΠΑΝ.Ε.Κ.Φ.Ε.).

Με όρεξη και καλή διάθεση, εικοσιένα μαθητές και μαθήτριες (του ΓΕ.Λ. Σκύδρας, του 1ου ΓΕ.Λ. Γιαννιτσών, του 1ου ΓΕ.Λ. Έδεσσας και του 2ου ΓΕ.Λ. Έδεσσας) διαγωνίστηκαν σε απαιτητικές εργαστηριακές ασκήσεις Βιολογίας, Φυσικής, Χημείας.

Απευθύνουμε συγχαρητήρια στα παιδιά που όλα τους μόχθησαν και εκπροσώπησαν επάξια το Σχολείο τους στον διαγωνισμό, στους/στις εκπαιδευτικούς που τα προγύμνασαν, στους γονείς τους...

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους/τις συναδέλφους για την πολύτιμη συνδρομή τους στην αξιολόγηση των μαθητικών ομάδων: Μαριάννα Θεοδοσίου, Άννα Κατιρτζόγλου, Δέσποινα Ρυσάφη, Δημήτρη Μίσιο, Δημήτρη Βαμβακίδη, Τίμο Αντωνέλη.

Ευχαριστούμε, επίσης, τον κ. Σωτήρη Μούκα του Δήμου Έδεσσας για την ευγενική προσφορά χυμών και κρουασάν που προσφέρθηκαν στους μαθητές και τις μαθήτριες κατά τη διάρκεια των διαλειμμάτων και τον Διευθυντή του 2ου ΓΕΛ Έδεσσας κ. Ιωάννη Πούτη για την φιλοξενία του διαγωνισμου στους χώρους του Σχολείου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.