Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Χριστουγεννιάτικη συναυλία του EyeHarp με τίτλο «Ματιά στις Μελωδίες της Ψυχής»



Η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο του Εκπαιδευτικού Προγράμματος: «Αξιοποίηση του Ηλεκτρονικού Μουσικού Οργάνου EyeHarp για Μαθητές με Σπαστική Τετραπληγία ή και Εγκεφαλική Παράλυση στην Ειδική Αγωγή και τη Συμπεριληπτική Εκπαίδευση» που υλοποιεί στις σχολικές μονάδες της ΠΔΕ Κεντρικής Μακεδονίας κατά το διδακτικό έτος 2023-2024 και σε συνεργασία με την Δ.Δ.Ε Πέλλας και τον Δήμο Πέλλας, διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Συναυλία με τίτλο: «Ματιά στις Μελωδίες της Ψυχής», που θα πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2023  στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών. 
Για πρώτη φορά μαθητές τυπικής και μη τυπικής ανάπτυξης θα παίξουν μουσική με τα μάτια και θα συμπράξουν σε μια ξεχωριστή συναυλία.
Συμμετέχουν τα σχολεία: Δημόσιο Ειδικό Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, 37ο Νηπιαγωγείο Θεσσαλονίκης, 2ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών, Ε.Ε.Ε.ΕΚ Γιαννιτσών, Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Γιαννιτσών και Ειδικό Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών.
Την έναρξη στο μουσικό μέρος θα κάνει ο τραγουδιστής Σταύρος Ακτίνης.
Στη Συναυλία συμμετέχει η Αλεξάνδρα Κερλίδου, η πρώτη Ελληνίδα μουσικός με σπαστική τετραπληγία που αξιοποίησε το μουσικό όργανο EyeHarp.
Η παρουσίαση του ψηφιακού μουσικού οργάνου EyeHarp θα γίνει από την Πρέσβειρα του EyeHarp στους Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς στην Ελλάδα Δρ. Βαρσαμά Μαρία και τον δημιουργό του EyeHarp Δρ. Βαμβακούση Ζαχαρία.
Την εκδήλωση συντονίζει η κα Στέλλα Ελληνίδου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.