Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εργόναθλος Πολυκάστρου - Ίκαροι Γιαννιτσών 71-50



Την τρίτη διαδοχική ήττα γνώρισε η ομάδα τον Ικάρων στο Κλειστό του Αγίου Πέτρου από τον Εργοναθλο Πολυκάστρου με 71-50. 
Πρώτο δεκαλεπτο και οι ομάδες μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και με σωστές επιλογές εκατέρωθεν σε άμυνα και επίθεση χωρίς από καμία από της δυο ομάδες να μην μπορεί να ξεφύγει στο σκορ και να πάρει κάποια διαφορά ασφαλείας με την ομάδα από το Πολύκαστρο να προηγείται με βραχεία κεφαλή με το τέλος του δεκαλεπτου (18-17). 
Δεύτερο δεκάλεπτο και ο αγώνας μοιάζει με παράσταση για έναν ρόλο καθώς ο Εργοναθλος συνεχίζει το επιθετικό του κρεσεντο, ενώ στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι παρουσιάζονται άστοχοι με τους γηπεδούχους να εξασφαλίζουν από νωρίς ένα προβάδισμα ασφαλείας (48-21). 
Τρίτη περίοδος και η επιθετική δυστοκία συνεχίζεται από την πλευρά τον Ικάρων με τον Εργοναθλο να διατηρεί τα ηνία του αγώνα και να διευρύνει το προβάδισμα του(66-36). 
Τεταρτη και τελευταία περίοδος του παιχνιδιού έχει διαδικαστικό χαρακτήρα με τους δύο προπονητές να χρησιμοποιούν όλου; τους παίχτες που έχουν στην διάθεση με τους Ικαρους να καταφέρνουν να μειώσουν την διαφορά (71-50). Επόμενο παιχνίδι τον Ικάρων, απέναντι στους Ατρόμητους Νέας Σάντας στο Καμπάνη (20/1 18:00)

ΊΚΑΡΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΏΝ GRAMMAFARM( Γκότσης): Ρεμπελος 18(4), Μπαγιωκας 4, Μπογδάνης 11,(2),Σταμπουλτζης 7(1), Μπόνος 2, Καραχισαριδης Α. 2, Καρακόλης 3, Παμπουχιδης 2, Στανιτσιδης 2, Κυριακίδης, Παπαδοτης 1
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.