Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταδίκη Πολάκη από το Ευρωπαϊκό δικαστήριοΜε εισήγησή του το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων αποδέχεται την προσφυγή του Σταμάτη Πουλή και της Ανδρονίκης Θεοφιλάτου κατά του τότε αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, για τις συκοφαντικές δηλώσεις εις βάρος τους και καλεί το Ελληνικό Δημόσιο να ζητήσει συγγνώμη.

Όπως αναφέρει το eReportaz και το dikastikoreportaz, που δημοσίευσαν την εν λόγω απόφαση, σε περίπτωση η Ελλάδα δεν συμμορφωθεί, θα καταδικαστεί και στο ζευγάρι θα επιδικαστεί συνολική αποζημίωση 14.000 ευρώ.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Για να δούμε εάν θα έχουν σήμερα την ίδια στάση στην απόφαση του ίδιου Δικαστηρίου, υπέρ του @stamatispoulis και της κας Ανδρονίκης Θεοφιλάτου κατά του @pavpol2222.
Συγκεκριμένα, εάν εντός συγκεκριμένης προθεσμίας ο κ. Πολάκης δεν ζητήσει δημοσίως συγγνώμη από τον κ. Πουλή και την σύζυγό του κ. Θεοφιλάτου, για όσα έχει πει εναντίον τους για το ΚΕΕΛΠΝΟ, τότε το Ελληνικό Δημόσιο θα πρέπει να τους καταβάλλει από 7.000€ στον καθένα ήτοι 14.000€.
Αυτό διότι ο κ. Πολάκης είπε όσα είπε ως Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας του Ελληνικού Κράτους και άρα παραβίασε το τεκμήριο της αθωότητάς τους.
Προσέξτε: Δεν θα τα πληρώσει ο Πολάκης.
Θα υποχρεωθούμε να τα πληρώσουμε όλοι εμείς.
Για να δούμε λοιπόν τώρα τί θα πει ο ΣΥΡΙΖΑ, που καταδικάστηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ελλάδα, λόγω Πολάκη; Πολάκη;

Συγκεκριμένα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ως:
1) Παραδεκτές τις υπ΄αριθμ. 56788/2018 και 3387/2019 αιτήσεις των προσφευγόντων: 1) Πουλή εναντίον Ελλάδος και 2) Θεοφιλάτου εναντίον Ελλάδος αντίστοιχα, σχετικά με δηλώσεις του τότε Αναπληρωτή Υγείας Παύλου Πολάκη, οι οποίες παραβίαζαν την βασική δικαιϊκές αρχές της Δίκαιης Δίκης και του τεκμηρίου της αθωότητας , αναφορικά με εκκρεμούσα ποινική διαδικασία η οποία είχε ξεκινήσει κατόπιν δικών του καταγγελιών.

Και κατόπιν εξετάσεως των δύο παραπάνω αιτήσεων στις 11 Δεκέμβριου 2023, εισηγήθηκε την καταβολή σε καθένα από τους προσφεύγοντες ξεχωριστά την αποζημίωση των 7.000 ευρώ (ήτοι σύνολο 14.000 ευρώ και για τα δύο πρόσωπα) καθότι οι σχετικές δηλώσεις όντως όπως προκύπτει φαίνεται ότι συνιστούν παραβίαση της αρχής της δίκαιης δίκης και του τεκμηρίου της αθωότητας.
Σημειώνεται ότι ο Παύλος Πολάκης, ως ανώτερος κρατικός λειτουργός και δη Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας με μία σειρά αναρτήσεών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μη σεβόμενος την αρχή του τεκμηρίου της αθωότητας και την αρχή της δίκαιης δίκης είχε προβεί σε εξαιρετικά δυσμενείς δηλώσεις εναντίον των συγκεκριμένων προσώπων οι οποίοι αναγκάστηκαν να στραφούν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων προκειμένου να υπερασπιστούν τα αναφαίρετα δικαιώματά τους

Όντως μετά από σχεδόν πέντε χρόνια – πέντε χρόνια συνεχών παρεμβάσεων του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη – το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εισηγήθηκε την καταβολή χρηματικής αποζημίωσης στους δύο προσφεύγοντες τα βασικά δικαιώματα των οποίων φαίνεται ότι έχουν θιχθεί σε ευρωπαϊκό πλέον επίπεδο από τον Πολάκη.
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

3 comments:

 1. αυτό είνα!ι άλλος βρίζει και συκοφαντεί! και άλλος πληρώνει!, δεν τον βλέπω να λέει συγνώμη και τα λεφτά εσείς και εγώ ρεφενέ στην υγειά της ''ντροπής της Κρήτης''

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Την καταχρέωσε την χώρα με 14 χιλ.Ενώ τα 400 εκ της Ν.Δ και τα 420 δις της χώρας δεν πειράζουν καθόλου!!!Ο Πολάκης βουλιαξε την Ελλάδα στα χρέη.ΑΥΤΑ ΤΑ 14 ΧΙΛ ΜΟΝΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΣΎ.ΜΠΡΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με την δικιά σου μοσχαρίσια λογική καθένας έχει δικαίωμα να ζημιώνει το κράτος! αρκεί να είναι κάτω από από από αυτά που έφαγαν οι προηγούμενοι!!! Εγώ είμαι Έλληνας εσύ για ψάξε λίγο προς Αλβανία μεριά.

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.