Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου με στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ για τις συχνές διακοπές ηλεκτροδότησηςΤην άμεση ανάγκη επίλυσης του προβλήματος των συχνών διακοπών ηλεκτροδότησης της Αλμωπίας συζήτησε σήμερα Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2024, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Παρούτογλου Νικόλαος στο γραφείο του, με τα στελέχη του ΔΕΔΔΗΕ κ. Λάππα Γεώργιο Διευθυντή περιοχής Έδεσσας και κ. Γιάντση Δημήτριο Προϊστάμενο ΠΚ ΔΕΔΔΗΕ Αριδαίας

Στην ενημερωτική συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στα ζητήματα του δικτύου αρμοδιότητας ΔΕΔΔΗΕ και θέματα της πολιτικής προστασίας.

Επίσης από το Δήμαρχο τέθηκε το θέμα της αναβάθμισης του δικτύου ηλεκτροδότησης και της γενικότερης συνεργασίας με τον ΔΕΔΔΗΕ ώστε να αντιμετωπίζονται με τον ταχύτερο και καλύτερο δυνατό τρόπο, οι ενδεχόμενες διακοπές ηλεκτροδότησης , που δυστυχώς συμβαίνουν συχνά στην περιοχή μας.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν και οι αντιδήμαρχοι, κ.κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης, Όλγα Ολλανδέζου, Πέτρος Τσαρκνιάς και Ιωάννης Θεολόγου.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.