Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αρχές καλοκαιριού το τέλος σε εκκαθαριστικούς και έναντι λογαριασμούς ρεύματοςΤο τέλος των έναντι και των εκκαθαριστικών λογαριασμών φέρνει η κυβέρνηση με σκοπό πλέον οι λογαριασμοί ρεύματος να αποτυπώνουν την «καθαρή» κατανάλωση κάθε νοικοκυριού.

Αλλαγές έρχονται στους λογαριασμούς ρεύματος, σχεδόν μαζί με τα νέα τιμολόγια ρεύματος. Ειδικότερα όπως είχε προαναγγείλει ο υπουργός Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο ΔΕΔΔΗΕ θα μετράει πλέον τις καταναλώσεις μήνα – μήνα τελειώνοντας έτσι τους έναντι και τους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς. Οι αλλαγές που προωθούνται θα έχουν ως αποτέλεσμα σε κάθε λογαριασμό τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσουν να πληρώνουν για την ενέργεια που έχουν πραγματικά καταναλώσει.

Σήμερα η καταμέτρηση γίνεται σε 4μηνιαία βάση, με αποτέλεσμα ένας πάροχος ο οποίος εκδίδει μηνιαίους λογαριασμούς, να χρειάζεται να εκδίδει τρεις έναντι λογαριασμούς πριν τον επόμενο εκκαθαριστικό.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θεόδωρος Σκυλακάκης με δηλώσεις του προ ημερών τόνισε πως η μηνιαία καταμέτρηση ρεύματος θα ξεκινήσει τον Μάιο και θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο για το σύνολο των καταναλωτών τονίζοντας ότι ο ΔΕΔΔΗΕ είναι απόλυτα έτοιμος ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στο μέτρο αυτό, το οποίο σημειωτέον αποτελεί και ένα από τα μέτρα του υπουργείου για την αντιμετώπιση του φαινομένου των ρευματοκλοπών.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.