Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημέρα του κοινού στο Δήμο ΠέλλαςΣε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε ο Δήμαρχος Πέλλας και ανακοίνωσε μέσα 
από την επίσημη σελίδα του Δήμου στα κοινωνικά δίκτυα, την καθιέρωση της "Ημέρας του Κοινού". Σύμφωνα με αυτό τον "θεσμό", ο Δήμαρχος θα δέχεται πολίτες στις εγκαταστάσεις των πρώην Δήμων Κρύας Βρύσης, Πέλλας, Ν. Μυλοτόπου και Γαλατάδων, για να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα και τις ανάγκες τους, αλλά και να ακούσει από τους ίδιους προτάσεις για την
επίλυση προβλημάτων που αφορούν στον τόπο τους.

Ο ίδιος ο Στάθης Φουντουκίδης δήλωσε: "Ήταν προσωπική μου δέσμευση ότι θα φτιάξουμε έναν Δήμο Πέλλας πιο ανοιχτό και ανθρώπινο, που θα σκύβει στα προβλήματα του πολίτη και εν τέλει θα προσφέρει λύσεις με όσο το δυνατό πιο άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο. Από σήμερα κάνουμε το πρώτο βήμα για να το πετύχουμε αυτό. Για να λύσεις τα προβλήματα του τόπου, πρέπει πρώτα να τα γνωρίζεις. Είμαστε ένας μεγάλος Δήμος και είναι σημαντικό να είμαστε παρόντες και να παρακολουθούμε από κοντά τα προβλήματα της κάθε περιοχής, της κάθε κοινότητας, της κάθε γειτονιάς".

Ο Δήμαρχος θα ξεκινήσει αυτή τη παρασκευή 12/01 στο πρώην Δημαρχείο Κρύας Βρύσης και θα συνεχίσει με την εξής σειρά:

Παρασκευή 19/01 Πέλλα
Παρασκευή 26/01 Ν. Μυλότοπος
Παρασκευή 02/02 Γαλατάδες

Να σημειωθεί ότι ο Δήμαρχος συνεχίζει να δέχεται πολίτες στο γραφείο του
εντός του κτιρίου του Δήμου Πέλλας σε καθημερινή βάση ως είθισται.

Γραφείο Τύπου
Δήμος Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Μπράβο... Γιατί πολλά πράγματα σταματάνε στους προϊστάμενος ή στους διευθυντες κτλ κ δ φτάνουν ποτέ στα αυτιά του δημάρχου... Μιλάω κ για προβλήματα των πολιτών αλλά κ των υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο δήμαρχε τον πρώην τον βλέπαμε μόνο στα πανηγύρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.