Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Αλμωπίας: Η νέα Διευθύνουσα Σύμβουλος της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου


Τη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο της επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας, παρουσίασε ο Δήμαρχος Νίκος Παρούτογλου. 

Πρόκειται για την Βαλεντίνη Χαραλαμπίδου, η οποία είναι από την Θεσσαλονίκη αλλά έλκει την καταγωγή της από την Άψαλο Αλμωπίας. Έχει σπουδές πάνω στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, καθώς ήταν για μια 10ετία στέλεχος της εταιρείας ΑΚΤΩΡ.

Μιλώντας για την επιλογή και την τοποθέτηση της κας Χαραλαμπίδου στην σημαντική αυτή θέση, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου χαρακτήρισε ως "τομή" την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αφού όπως είπε, είναι "μια άλλη διαδικασία, ένας άλλος τρόπος σκέψης" και ζήτησε την στήριξη του σώματος του συμβουλίου για την επιλογή αυτή. "Πάμε να δείξουμε όλοι ότι έχουμε την ωριμότητα και ότι τελικά λέγαμε αλήθεια για τις προθέσεις μας. Να δώσουμε την ευκαιρία και αν αποτύχει εδώ είμαστε να το αναθεωρήσουμε, αν πετύχει όμως νομίζω ότι όλοι θα χαιρόμαστε για μια καλύτερη μοίρα για τη Λουτρόπολη", σημείωσε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Να δοκιμάσεις στο σπίτι σου. Τα λουτρά δεν ρισκάρεις. Οι γύρω σου τι λένε; ρισκάρουν κι αυτοί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ ο προηγούμενος που δεν ρίσκαρε είδαμε την κατάντια των λουτρών που ένας επίγειος φυσικός παράδεισος είναι βομβαρδισμενο πεδίο

      Διαγραφή
  2. Κουκλάρα πάντως. Αν και δεν την είδα από κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρίσκο ήταν μέχρι τώρα με υλοτόμους αγρότες και αποφοιτους λυκείου.Σαν αυτή έπρεπε να έχουμε 5-6 στα Λουτρά.Το ερώτημα είναι ένα και μόνο: γιατί άργησαν οι προηγούμενοι και δεν έφερναν τέτοια στελέχη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.