Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έκρυβε 15 γυάλινα βάζα με κάνναβη στο σπίτι του -Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Έδεσσα και Αλεξάνδρεια (φωτο)



Γιαννιτσά
Συνελήφθη χθες (29 Ιανουαρίου 2024) το πρωί στα Γιαννιτσά, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πέλλας, άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 15 γυάλινα βάζα με κάνναβη συνολικού βάρους 236,5 γραμμαρίων, 1 φυτό κάνναβης, 21 σπόρους κάνναβης και 1 μεταλλικό τρίφτη κάνναβης, τα οποία και κατασχέθηκαν, όπως και 1 αυτοσχέδιο τσιγάρο κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του. 
Έδεσσα
Συνελήφθη χθες (29 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Πέλλας, από αστυνομικούς του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Έδεσσας, ημεδαπός άνδρας, καθώς διαπιστώθηκε να αποκρύπτει στην οικία του 7 συσκευασίες με κάνναβη συνολικού βάρους 261,8 γραμμαρίων, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 
Αλεξάνδρεια
Συνελήφθησαν χθες (29 Ιανουαρίου 2024) το απόγευμα σε περιοχή της Ημαθίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, τρεις ημεδαποί άνδρες, καθώς σε σακίδιο που έφερε ένας εκ των προαναφερομένων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 14 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 9,2 γραμμαρίων, που κατείχαν από κοινού. Επίσης κατασχέθηκαν 3 ναρκωτικά δισκία που διαπιστώθηκε να έχουν απορρίψει και για τα οποία δεν διέθεταν την απαιτούμενη ιατρική συνταγή. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.