Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Δεκεμβρίου  • Ολοκληρώθηκε η 26η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας για τις συναλλαγές μηνός Δεκεμβρίου 2023, σύμφωνα με την ΑΑΔΕ. Οι πολίτες θα πρέπει είτε να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ και να πληκτρολογήσουν τα στοιχεία εισόδου στο taxisnet, είτε να δουν τον κατάλογο των τυχερών λαχνών για την 26 η κλήρωση προκειμένου να ενημερωθούν για τα ποσά που δικαιούνται:
  • 50.000 ευρώ κερδίζει 1 τυχερός
  • 20.000 ευρώ  κερδίζουν  5 τυχεροί. Το ποσό αυτό τον κάθε τυχερό
  • 5.000 ευρώ  κερδίζουν 50 τυχεροί. Το ποσό αυτό αφορά τον καθένα τυχερό.
  • 1.000 ευρώ για 500 τυχερούς.  Αυτό αφορά τον καθένα τυχερό
Διευκρινίζεται πως οι φορολογούμενοι που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό έχουν προθεσμία 3 μηνών από την ημερομηνία της κλήρωσης για να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο  θέλουν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.  Επίσης επισημαίνεται πως τα ποσά της  φορολοταρία είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν θεωρούνται εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμία κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Για να δείτε αν είστε από τους τυχερούς πατήστε εδώ

Για να δείτε τους τυχερούς αριθμούς δείτε εδώ
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.