Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ομιλία του Γ. Παπαπροδρόμου στα Τρίκαλα: ''Οι γονείς κι ο ρόλος τους στη διαχείριση του ψηφιακού περιβάλλοντος των παιδιών τους'' (βίντεο)



Εισήγηση- παρουσίαση κοινή εκδήλωσης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, του Δήμου Τρικάλων (Τρικκαίων), της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, που έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κέντρου Έρευνας Μουσείο Τσιτσάνη, στα Τρίκαλα, στο πλαίσιο λειτουργίας του θεσμού Σχολής Γονέων και συγκεκριμένα στην 3η συνάντηση, με θέμα εισήγησης: «Οι γονείς κι ο ρόλος τους στη διαχείριση του ψηφιακού περιβάλλοντος των παιδιών τους»  

Ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο συντοπίτης μας Γιώργος Παπαπροδρόμου, Αντιστράτηγος ε.α. - Πτυχιούχος Νομικής ΑΠΘ - Δικαστικός Γραφολόγος Ειδικός σε θέματα Αντιμετώπισης Κυβερνοεγκλήματος – Μέλος P.A.D.A.

Το βίντεο της εκδήλωσης:

Η παρουσίαση:

https://srv-dide.tri.sch.gr/newsite/wp-content/uploads/2024/01/20231214-%CE%9F%CE%B9-%CE%B3%CE%BF%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CF%82-compressed.pdf

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.