Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συγκεντρώσεις αγροτών σε Κουφάλια, Θέρμη και Επανομή (βίντεο)Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες σε Κουφάλια, Θέρμη και Επανομή, ζητώντας την άμεση λήψη μέτρων για την ενίσχυση του εισοδήματός τους.

Περισσότερα από 50 τρακτέρ βγήκαν στους δρόμους στα Κουφάλια, πραγματοποιώντας συγκέντρωση διαμαρτυρίας. Τα τρακτέρ αναμένεται να μείνουν στο σημείο μέχρι την Παρασκευή όταν και θα κλιμακωθούν οι κινητοποιήσεις με το συμβολικό κλείσιμο του δρόμου για τουλάχιστον μία ώρα. Αντίστοιχες αγροτικές κινητοποιήσεις υπάρχουν τόσο στη Θέρμη όσο και στην πλατεία Επανομής.

Οι αγρότες αντιδρούν στο αυξημένο κόστος παραγωγής, στις αυξημένες τιμές ενέργειας αλλά και στις αυξήσεις των τιμών στα γεωργικά εφόδια. Ζητούν να μην ισχύσουν οι περιορισμοί στις καλλιέργειες, όπως προβλέπονται στη νέα ΚΑΠ αλλά και αναπτέρωση των εισοδημάτων τους έως ότου αυτά αναπληρωθούν από την παραγωγή και τα ζώα.

Οι κινητοποιήσεις εντάσσονται στο πλαίσιο των ευρύτερων κινητοποιήσεων του αγροτικού κόσμου σε όλη τη χώρα.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.