Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή της πίτας στην κοινότητα Αθύρων από τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη (φωτο)



Σε ζεστό και εγκάρδιο περιβάλλον πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι η κοπή της πίτας στην Κοινότητα Αθύρων, από τον Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη, όπου διοίκηση και εργαζόμενοι αντάλλαξαν ευχές για μια χαρούμενη και παραγωγική χρονιά με υγεία σε όλους! 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο π. Γεώργιος Μασαλτζής, παρουσία αιρετών, εργαζομένων και εκπροσώπων φορέων. Συγκεκριμένα στην κοπή της πίτας, εκτός από τον Δήμαρχο, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της κοινότητας Γιώργος Αλεξιάδης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Πέλλας Φίλιππος Μηλώσης, οι Αντιδήμαρχοι Τζένη Δεντσίδου και Δημήτρης Δαμασκούδης, εργαζόμενοι του Δήμου στα Άθυρα κ.α. 

Οι τυχεροί που πήραν το "τυχερό φλουρί" στην πίτα και στα πιτάκια ήταν η κοινότητα Αθύρων και ο Δήμαρχος αντίστοιχα, ο οποίος έδωσε από μία ημέρα άδεια στους εργαζόμενους στην κοινότητα.







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Ο λόγος της ήττας σου κ. Καστεριδη ξεδιπλώνεται σιγα - σιγα. Αυτός ο πρόεδρος που ανήκε στο δικο σου ψηφοδέλτιο και κατ' εντολή του "αγαπημένου" σε σενα βουλευτή ολης της Πελλας (κ. Λακη -Λαλακη) πήδηξε από το καράβι και εδω 15 μερες κοντά, και βρίσκεται μόνιμα ως ουρά του Φουντουκιδη. Κατα τα άλλα ο Παπαγάλος σε στήριξε οταν το χρωμα του ηταν πρασινοκίτρινο. Τωρα που άλλαξε χρωμα και εγινε πουά εγω λέω ότι ηταν και με τον Σταμκο. Εσένα σε τάισε τυρί μουχλιασμενο με φρυγανιά και αυτον θα τον διώξει ο Λουμίδης απο brand name.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μας είναι στο χωριό του !!! Ο Δήμαρχος σε Σε μία εβδομάδα πήγε στα Αθυρα πέντε φορές. Ξέρουμε τον λόγο ;;;;; ΟΕΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ 8ΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΕΕΙ ΑΚΟΜΑ & ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσυ που βγάζεις τόσο χολή για τον Πρόεδρο και μιλάω συγκεκριμένα και μόνο για το πρώτο σχόλιο λογικά θα είσαι από τα άτομα που σας έβαλε τα γυαλιά ο ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα χάπια πίνεις την ημέρα 5"56??? Ο Αλεξιάδης δεν μπορεί να φορέσει τα δικά του γυαλιά θα βάλει και στους αλλους??? Ενας "γλύπτης" ειναι και οπως βλέπεις του συμπεριφέρομαι με ευγένεια. Τσιράκι του Λαλακη θα μου πεις είναι τι να περιμένει καποιος απο δαυτον.

      Διαγραφή
    2. Με τον τρόπο που μιλάς και με αυτό τον τρόπο δηλαδή κάθεσαι και κατηγορείς και βρίζεις έναν που υποτίθεται δεν τον ξέρεις μέσα από ένα σάιτ και ανώνυμα αυτό μου λέει ξεκάθαρα οτι σε έχει μηδενίσει στις εκλογές και σε πονάει πολύ ! Μια ερώτηση όμως γιατί δεν πας να του τα πεις από κοντά ;;;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.