Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Ημέρα του Κοινού» στην Πέλλα - Συνεχίζεται με επιτυχία η πρωτοβουλία του Δημάρχου Πέλλας (φωτο)



Η καθιερωμένη πλέον ημέρα του πολίτη για τον Δήμαρχο Πέλλας αυτήν την εβδομάδα περιλάμβανε επίσκεψη (εκτάκτως χθες Πέμπτη) στην Δ.Ε. Πέλλας και στο κτήριο του πρώην δημαρχείου Πέλλας όπου ο Δήμαρχος Στάθης Φουντουκίδης δέχτηκε πολίτες από την ευρύτερη περιοχή! Με ιδιαίτερη ικανοποίηση για την νέα αυτή πρωτοβουλία του Δημάρχου, οι πολίτες είδαν τον Δήμαρχο στον τόπο τους, του ευχήθηκαν καταρχήν καλή θητεία για τα νέα του καθήκοντα και του κατέθεσαν προβλήματα αλλά και προτάσεις για διάφορα θέματα που απασχολούν τους οικισμούς της Δ.Ε. Πέλλας ! 
Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της Δ.Κ. Πέλλας Δημήτρη Μαρκόπουλο, την Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Πέλλας Φρόσω Μερεμητσάκη καθώς και την Αντιδήμαρχο Δ. Ε. Γιαννιτσών Εύη Θεοδωρίδου, αλλά και τους συνεργάτες του, κατέγραψε όλα τα αιτήματα των πολιτών! Πριν την επίσκεψη στο Δημαρχείο επισκέφτηκε τον Αρχαιολογικό χώρο, ενώ επισκέφτηκε και το υπηρεσιακό προσωπικό που εδρεύει στο κτήριο του Δημαρχείου Πέλλας!
Οι Αντιδήμαρχοι Φρόσω Μερεμητσάκη ( Δ.Ε. Πέλλας Πολιτισμού και Τουρισμού) και Εύη Θεοδωρίδου (Δ.Ε. Γιαννιτσών) επισκέφτηκαν στην Δ. Κ. Πέλλας τους χώρους του Πνευματικού Κέντρου, του Κέντρου Πληροφόρησης Επισκεπτών για την καταγραφή και διαπίστωση της κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα κτήρια συνομιλώντας και με το προσωπικό αλλά και με εκπροσώπους τοπικών Συλλόγων για την χρήση των κτηρίων τα προβλήματα και τις προοπτικές τους ώστε να πάρουν και πάλι "ζωή" αξιοποιώντας τα δημιουργικά για την τοπική κοινωνία!
Γραφείο Τύπου









Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.