Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη σύσκεψη των αγροτικών συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας – Συμμετέχει ο Αγρ. Σύλλογος Δήμου Πέλλας



Έκτακτη συνάντηση των αγροτικών συλλόγων της Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, στις 12:00 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο Συνδέσμου Θεσσαλονίκης.
Θα συζητηθούν θέματα όπως η νέα ΚΑΠ, οι αποζημιώσεις, το κόστος παραγωγής αλλά και ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς.
Οι διοργανωτές της συνάντησης επισημαίνουν ότι είναι επιτακτική ανάγκη όλοι οι αγρότες να συμμετάσχουν, προκειμένου να καταθέσουν τις προτάσεις τους και να συντονίσουν τις ενέργειές τους.
“Η ώρα του φέις τέλος, είναι ώρα για δράση” τονίζουν οι αγροτικοί σύλλογοι, καλώντας τους αγρότες να σταθούν ενωμένοι και να διεκδικήσουν τα δίκαια τους.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας
Να σημειωθεί ότι στην σύσκεψη θα συμμετάσχει ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Πέλλας, με  τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γιώργο Σιδηρόπουλο αλλά και με άλλα μέλη του αγροτικού φορέα της περιοχής
Πιο συγκεκριμένα, στην σύσκεψη συμμετέχουν οι παρακάτω αγροτικοί σύλλογοι:
Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Χαλκηδόνας
Αγροτικός Σύλλογος Πέλλας
Αγροτικός Σύλλογος Χαλκιδικής
Αγροτικός Σύλλογος Κιλκίς
Αγροτικός Σύλλογος Σερρών
Αγροτικός Σύλλογος Ημαθίας
Σύλλογος Παιονίας Κιλκίς

*φωτο αρχείου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Ρε μας δουλευτε ποιο φεις τέλος. Χθές δεν στηθηκατε για το φεις με το Λάκη; Αντί να του πείτε ότι αυτά που μας είπε με την συνάντηση με την παπά είναι γνωστά δεν μας είπε καινούργιο. Αλλά και αυτός πήγε για το φεις για φωτογραφία με την παπά. Μα, το άλλο ; επικοινώνησε λέει με τον Αυγενακη για να του πει για προκαταβολες .ποίες προκαταβολες ; αυτές που έπρεπε να δοθούν αμέσως μετά την θεομηνία. Εχει πάρει χαμπάρι ότι τώρα έπρεπε να ζητάει εξόφληση; Δεν μας είπε τι του είπε ο Αυγενακης; Μήπως του είπε πήγαινε στον Σταμενίτη να συννενοηθεις; Τώρα δεν μπορεί να πάει και να βγάλει φωτογραφία του κοπηκε ελέω Διονύση. χαχαχα. Τέτοια ενημέρωση μας έκανε . Τι ανακοίνωση παρδαλη ήταν αυτή που μας σερβιρησε μέσω φεις; Και τον ακούγατε σαν χάνοι. Για ποια δράση; Στα τσίπουρα πήγατε μετά.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν ήρθες και συ να σε κεράσω τσίπουρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντι να κεράσεις τσίπουρο κατάπιε τα σάλια σου γιατι θα ξερασεις απο την πληθώρα τους. Ο βουλευτής σου /κ. Λακης/ το πήρε είδηση αλλά δεν σας το λέει. Σκέφτεται επιμελώς απο τωρα τι business θα κάνει οταν οι ψηφοφόροι του τον μαυρίσουν και τον στείλουν σπιτι του. Εκτος αν δικηγορησει διαδεχομενος τον Κούγια λόγω πολλών υποχρεώσεων του τελευταίου με τον Θρύλο. Το σκοταδι κρατάει λίγο κορόιδα και ο ενορχηστρωτής καταλήγει σε ψυχιατρείο....

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.