Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη του προέδρου των Αθύρων στον Δήμαρχο Πέλλας και στον Γενικό Γραμματέα του Δήμου



Τον Δήμαρχο Πέλλας, Στάθη Φουντουκίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου, Φίλιππο Μηλώση, επισκέφτηκε σήμερα στα γραφεία τους, στο Δημαρχείο, στα Γιαννιτσά, ο Πρόεδρος της κοινότητας των Αθύρων, Γιώργος Αλεξιάδης, σε μια συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό και εγκάρδιο κλίμα.

Ο νέος Πρόεδρος, επιδεικνύοντας έντονη δραστηριότητα από τις πρώτες ημέρες ανάληψης των καθηκόντων του, αφού ευχήθηκε μια παραγωγική θητεία στο νέο Δήμαρχο και συνολικά στην Δημοτική Αρχή Πέλλας, έθεσε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την κοινότητα των Αθύρων και αναφέρθηκε στα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους.

Ο Δήμαρχος κ. Φουντουκίδης ευχαρίστησε τον Πρόεδρο για την επίσκεψή του και τον διαβεβαίωσε πως η νέα Δημοτική Αρχή Πέλλας θα επιληφθεί για την δρομολόγηση λύσεων σχετικά με τα προβλήματα της κοινότητας για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων της, καθώς ο στόχος είναι κοινός και αφορά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών και συνολικά στην ανάπτυξη του Δήμου Πέλλας.

Ο κ. Αλεξιάδης με την σειρά του ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο Πέλλας και τον Γενικό Γραμματέα για το ενδιαφέρον τους και την ιδιαίτερα εποικοδομητική συνεργασία που είχαν.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Η καλύτερη απάντηση στο ερώτημα γιατί έχασε ο Καστερ. Οι μισοί και πλέον εκλεγμένοι του στον β γύρο εγιναν λαγοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή είσαι άσχετος μόνο τα ΑΘΥΡΑ ήταν υπέρ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ +200

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.