Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρίσιμο και παραγωγικό διήμερο συναντήσεων του Δημάρχου Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου στην Αθήνα (φωτο)



Σε μια προσπάθεια ανάδειξης όλων των ζητημάτων του δήμου Αλμωπίας, κλιμάκιο με επικεφαλής τον δήμαρχο, μετέβησαν στην Αθήνα το διήμερο Πέμπτη και Παρασκευή 18 και 19 Γενάρη.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Παρούτογλου συνοδευόμενος από τους Θεοδωρίδη Αναστάσιο, Τσαρκνιά Πέτρο και Κωτσόπουλο Δημήτρη, πραγματοποίησαν αλλεπάλληλες επαφές με Υπουργούς, Γεν. Γραμματείς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Επισκέφθηκαν τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού (Βρούτση Ιωάννη),τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Τουρισμού (Φλουρή Μύρωνα),τον Προϊστάμενο Υποδιεύθυνσης Τομέα Περιβάλλοντος της ΕΥΔ ΥΜΕΠΕΡΑΑ (Μαμαλούγκα Νικόλαο),τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εσωτερικών εσωτερικών(Σταυριανουδάκη Μιχάλη).

Τα θέματα τέθηκαν εξαντλητικά και διεξοδικά και αφορούσαν, την βελτίωση και αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων, την ολοκλήρωση της κερκίδας στο γήπεδο της Σωσάνδρας, την λουτρόπολη με αιχμές την άδεια λειτουργίας, το σήμα αλλά κυρίως την εξεύρεση χρηματοδοτικών εργαλείων, το νέο ΕΣΠΑ, τον κίνδυνο απένταξης της ενεργειακής αναβάθμισης του ΔΑΚ Αριδαίας και το νέο πρόγραμμα "Τρίτσης".

Τέλος, το κλιμάκιο του δήμου επισκέφθηκε σε προγραμματισμένο ραντεβού, τον δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα ,σε μια συμβολική αλλά και με ισχυρούς συνειρμούς συνάντηση.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.