Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία»: Παρέμβαση για την Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης«Να σταματήσει το «έγκλημα» του fly over άμεσα προκειμένου να παραδοθεί και να δοθεί στην κυκλοφορία πρώτα το μετρό της Θεσσαλονίκης και ο εξωτερικός δακτύλιος (έστω το δυτικό του τμήμα) και μετά το (ξανα)συζητάμε στη βάση ουσιαστικών και επικαιροποιημένων μελετών», επεσήμανε σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «ΠΡΑΞΕΙΣ για τη Μακεδονία» Χρήστος Παπαστεργίου.

Αφορμή για την δήλωση αυτή αποτελούν η καθημερινή μόνιμη και απίστευτη ταλαιπωρία για χιλιάδες οδηγούς και οι κίνδυνοι για την οδική ασφάλεια και τις ανθρώπινες ζωές όσων χρειάζεται να μετακινηθούν μέσω της περιφερειακής οδού της Θεσσαλονίκης.

Σημείωσε μάλιστα ότι «δεν γίνεται ενώ υπάρχει πλήρης σχεδιασμός από το 2010 και έχουν συμφωνήσει όλοι οι αρμόδιοι φορείς.... να μην ακολουθείς τα συμφωνηθέντα, και να κάνεις του κεφαλιού σου, κρατώντας όμηρο μια ολόκληρη πόλη, αλλά και όλους αυτούς που την επισκέπτονται η είναι αναγκασμένοι να κινούνται πέριξ αυτής». 

«Και όσοι νομίζουν ότι αφορά μόνο την Περιφερειακή Ενότητα η την πόλη της Θεσσαλονίκης, απατώνται πλάνη
ν οικτρά ... Αυτή η κατάσταση αφορά όλους στην Κεντρική Μακεδονία ... Τις περιφερειακές ενότητες Κιλκίς, Σερρών, Ημαθίας, Πέλλας, Πιερίας και Χαλκιδικής, διότι όλοι συναλλασόμαστε σε καθημερινή βάση με διαφόρους τρόπους με αποτέλεσμα αυτή η τεράστια ταλαιπωρία να μεταδίδεται αλλά και να έχει αντίκτυπο σε όλους» πρόσθεσε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.