Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας - Τα θέματαΤην Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024 και ώρα 13:00 μ.μ. συνεδριάζει η Δημοτική Επιτροπή Αλμωπίας  για τη λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων:

1 Εκλογή Αντιπροέδρου Δημοτικής Επιτροπής (Α74 ν. 3852/10).
2 Σύνταξη και εισήγηση σχεδίου προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας, έτους 2024.
3 Ορισμός πρακτικογράφων στις Δημοτικές Κοινότητες.
4 Αποδοχές πάσης φύσεως χρηματοδοτήσεων, επιχορηγήσεων Ο.Τ.Α. Α΄ & Β΄ βαθμού.
5 Εισηγητική έκθεση Δ΄ τριμήνου έτους 2023 προς την δημοτική επιτροπή για την εκτέλεση του προϋπολογισμού του Δήμου Αλμωπίας.
6 Απόφαση για έγκριση συμφωνητικού μεταξύ της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης (ΕΕΑΑ) και του Δήμου Αλμωπίας για το έτος 2024.
7 Συμμόρφωση της αναθέτουσας αρχής με την αριθ. 14/2024 απόφαση του 6ου κλιμακίου της Ενιαίας Αρχής Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.ΔΗ.ΣΥ.)
8 Συγκρότηση επιτροπής ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού του έργου «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΠΡΟΜΑΧΩΝ, ΕΞΑΠΛΑΤΑΝΟΥ, ΧΡΥΣΗΣ ΚΑΙ ΘΗΡΙΟΠΕΤΡΑΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΥΔΡΟΜΕΤΡΗΣΗΣ».
9 Γνωμοδότηση της επιτροπής διαγωνισμού του έργου με τίτλο «Έργα οδοποιίας στο Δήμο Αλμωπίας για την άρση επικειμένων κινδύνων λόγω φθορών του οδοστρώματος».
10 Συγκρότηση επιτροπής διενέργειας/ αξιολόγησης διαγωνισμών για τις δημόσιες συμβάσεις προμηθειών- γενικών υπηρεσιών & υπηρεσιών ( συντηρήσεις) συναφών με τα αντικείμενα των προμηθειών για το έτος 2024, σύμφωνα με το άρθρο 221 παρ. 11α του Ν. 4412/2016 και τις τροποποιήσεις αυτού.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.