Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στηρίζει τους αγρότες ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης



Τις κινητοποιήσεις τους ξεκίνησαν και οι αγρότες της Πελλας σήμερα, από την πόλη των Γιαννιτσών όπου πραγματοποίησαν συμβολική πορεία με 100 περίπου τρακτέρ από τον Πλατανότοπο και διασχίζοντας όλη την πόλη κατέληξαν στο πεζόδρομο όπου και διαβάστηκε το ψήφισμα που εξέδωσαν, από τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Πελλας κ. Σιδηρόπουλο Γιώργο. 

Την αμέριστη στήριξη εκ μέρους του Δήμου στους συντοπίτες μας αγρότες δήλωσε ο Δήμαρχος Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, τόσο με την παρουσία του στην διαμαρτυρία όσο και με κάθε άλλο τρόπο, όπως διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου εκφράζοντας τις ευχαριστίες του εκ μέρους των αγροτών. 

 Μάλιστα συμβολικά για σήμερα έκλεισαν από τις 12 έως τις 2 το μεσημέρι και οι υπηρεσίες του Δήμου.

Την στήριξή τους επίσης με την παρουσία των Προέδρων τους δήλωσαν ο Δικηγορικός Σύλλογος, ο Εμπορικός Σύλλογος καθώς και το Εργατικό Κέντρο της πόλης.

Γραφείο Τύπου
Δήμος Πέλλας
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Παίρνει μαθήματα από τον Δήμαρχο Τυρνάβου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΏ ΣΤΗΡΊΖΩ ΤΌΝ ΥΠΟΥΡΓΌ ΚΑΊ ΑΦΉΝΩ ΕΣΆΣ ΝΆ ΣΆΣ ΔΟΥΛΕΎΕΙ ΨΙΛΌ ΓΑΖΊ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΊΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΌΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΆΛΩ ΌΧΙ ΤΡΑΚΤΈΡ ΑΛΛΆ ΟΎΤΕ ΚΑΙ ΠΟΔΉΛΑΤΟ. ΕΣΕΊΣ ΚΟΡΌΙΔΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΛΌΚΑ ΚΑΊ ΕΜΕΊΣ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΈ ΓΙΑ ΝΆ ΔΙΑΒΆΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΜΕ. ΑΛΉΘΕΙΑ Ο ΝΕΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΊΠΕ ΚΆΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΈΡΝΗΣΗ; ΜΉΠΩΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΓΡΑΠΑ ΣΟΥΒΛΆΚΙΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ; Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΜΙΚΡΌΣ ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΉΣ ΠΟΎ ΒΌΣΚΕΙ; ΜΉΠΩΣ ΚΑΊ ΑΥΤΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΡΌΤΕΣ; ΧΑΜΟΓΕΛΆ ΛΑ ΛΑ ΛΑΚΗ ΓΙΑ ΌΣΟ ΚΑΙΡΌ ΣΟΎ ΑΠΈΜΕΙΝΕ ΝΑ ΖΉΣΕΙΣ ΤΟ ΌΝΕΙΡΟ. ΌΤΑΝ ΞΗΜΕΡΏΣΕΙ ΌΛΑ ΘΆ ΓΡΙΖΑΡΟΥΝ ΚΑΊ ΘΆ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΚΕΦΆΛΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΊΧΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.