Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Market Pass 2 – Market Pass 3: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές στους δικαιούχουςΤην Δευτέρα 15 Ιανουαρίου ολοκληρώνεται η διαδικασία της καταβολής της τρίμηνης ενίσχυσης του Market Pass 2 (για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο) στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων.
Η πληρωμή αφορά στους δικαιούχους που υπέβαλαν αίτηση από τις 31 Οκτωβρίου 2023 έως και τις 8 Ιανουαρίου 2024 για το Market Pass 2 και έχουν ζητήσει να πιστωθούν τα χρήματα της ενίσχυσης είτε σε ψηφιακή χρεωστική κάρτα είτε στον τραπεζικό λογαριασμό τους.

Πότε πληρώνεται το Market Pass 3
Για την καταβολή της ενίσχυσης Market Pass 3, το χρονοδιάγραμμα που ακολουθείται εξαρτάται από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης και την επιλεγμένη μέθοδο καταβολής (πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό ή έκδοση ψηφιακής χρεωστικής κάρτας).
Για αιτήσεις που υποβλήθηκαν μετά την 31η Οκτωβρίου 2023 και έως την 8η Ιανουαρίου 2024, η ενίσχυση αποστέλλεται προς πληρωμή έως την 15η Ιανουαρίου 2024.  Για αιτήσεις που υποβλήθηκαν μετά την 25η Σεπτεμβρίου 2023 και έως την 31η Οκτωβρίου 2023, η ενίσχυση αποστέλλεται προς πληρωμή έως την 5η Νοεμβρίου 2023.

Για αιτήσεις που υποβλήθηκαν έως την 25η Σεπτεμβρίου 2023, η ενίσχυση αποστέλλεται προς πληρωμή έως την 29η Σεπτεμβρίου 2023.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του προγράμματος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.