Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η εκδήλωση στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Έδεσσας για τους τρεις Ιεράρχες



Στο 3ο δημοτικό Σχολείο Έδεσσας πραγματοποιήθηκε με επιτυχία εκδήλωση με θέμα :¨"Οι Τρεις Ιεράρχες ". Η εκδήλωση διοργανώθηκε στους χώρους του σχολείου την παραμονή της εορτής από κοινού από τον Σύλλογος Διδασκόντων και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η συμμετοχή των γονέων αλλά και των μαθητών που αποφοίτησαν από το σχολείο ήταν μεγάλη.

Στην εκδήλωση μίλησε ο λαϊκός ιεροκήρυκας της Ι. Μ. Εδέσσης Πέλλης και Αλμωπίας κ. Γεωργίτσας Δημήτριος, ο οποίος εστίασε περισσότερο σε θέματα ανατροφής και διαπαιδαγώγησης των παιδιών μέσα στην οικογένεια, με βάση πάντοτε τα λόγια των Τριών Μεγάλων Ιεραρχών της Χριστιανοσύνης. Δεύτερος ομιλητής ήταν Σύμβουλος Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας κ. Φανιόπουλος Χριστόδουλος ο οποίος εστίασε στην ομιλία του στις σπουδές των Τριών Ιεραρχών και στον παιδαγωγικό λόγο τους που ακόμα και σήμερα είναι επίκαιρος.

Οι μαθητές της Γ' τάξης παρουσίασαν το θεατρικό ¨Οι μητέρες των Τριών Ιεραρχών", έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και φυσικά καταχειροκροτήθηκαν.

Τέλος βραβεύτηκαν από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και έλαβαν δώρο από ένα βιβλίο οι αριστούχοι μαθητές-τριες που αποφοίτησαν από το σχολείο και φοιτούν στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.