Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: 30 Χρόνια Καρναβάλι Κρύας Βρύσης!



Η Κρύα Βρύση ετοιμάζεται να κάνει τις καρδιές να χτυπήσουν δυνατά, καθώς φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια Καρναβαλικών Εκδηλώσεων! 

Ο Δήμος Πέλλας και η Κρύα Βρύση σας περιμένουμε όλες και όλους την Κυριακή 17 Μαρτίου στις 15:00 για να ζήσουμε μαζί το πιο ξεχωριστό Καρναβάλι μαζι με τον ανεπανάληπτο Αλέξανδρο Τσουβέλα, στον επικό ρόλο του παρουσιαστή της ημέρας που σας υπόσχεται να σας κάνει να ξεχάσετε τη λέξη “σοβαρός”, να λυθείτε από τα γέλια - και όχι μόνο!

Ετοιμαστείτε για τη μεγαλύτερη παρέλαση αρμάτων που έχετε δει ποτέ! Η Κρύα Βρύση θα γεμίσει από ενέργεια, χρώματα, χαμόγελα και θέλουμε εσάς να γίνετε μέρος αυτής της αξέχαστης στιγμής!

Ελάτε να δημιουργήσουμε αναμνήσεις που θα μας συντροφεύουν για πολλά χρόνια ακόμα!

Ελάτε στο καρναβάλι μας και αφήστε την Κρύα Βρύση να σας μαγέψει!

Δήμος Πέλλας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

9 comments:

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟ ΞΑΡΝΑΒΑΛΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΗ ΚΟΜΩΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ
    ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΜΑΣ ΟΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΙΩΤΕΣ
    ΘΑ ΞΟΔΕΥΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥΣ 5 ΚΡΥΑΒΡΥΣΙΩΤΕΣ ΚΑΙ 2000 ΑΝΤΕ 3000 ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΟΥΔΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν την ένωση των δήμων γιατί στα Γιαννιτσά δεν είχατε τέτοιες δράσης και κλαίγεσαι τώρα για σκέψου λίγο.........................

      Διαγραφή
    2. Εσείς που είσαστε πρωτεύουσα μην γκρινιάζεις. Έχετε την κοσμοπολίτικη εμποροπανηγυρη. Περιμένετε τους επισκέπτες να αφήσουν κανένα ευρώ να βγάλετε το χειμώνα

      Διαγραφή
  2. Κάποτε στην Κρύα Βρύση είχαν φέρει τσιγγάνες και τις παρουσίασαν ως Βραζιλιάνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ πολύ Στάμκο διαβάζεις. Διάβασε και λίγο Καζαντζάκη...

      Διαγραφή
  3. Τις βραζιλιανες από τον Δενδροποτάμο θα φέρουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ
    ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΚΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΔΑΠΑΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ; ΞΟΔΕΥΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ 10 ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΑΡΜΠΑΝΤΙΝΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ.
    ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΣΤΟΛΙΣΤΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΧΑΛΚΙΝΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝΕ ΟΙ ΜΑΓΑΖΑΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Κ.ΒΡΥΣΗ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΛΕΝΤΗΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ
    ΕΝΑ ΚΑΡΟ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΟΥΣΤΑ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΑΡΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ 5 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος διένεξης μεταξύ συνδημοτών και πόλεων. Το Καρναβάλι Κρ. Βρύσης ήταν ένας πολύ πετυχημένος θεσμός έχοντας πανελλήνια εμβέλεια και δυστυχώς καταργήθηκε υπολειτουργωντας σιγά σιγά λόγω ανικανότητας διαχείρισης των διοικήσεων του Δήμου Πέλλας αλλα και της τελευταίας δημοτικης αρχής του πρωην Δήμου Κρύας Βρύσης. Οι επισκέπτες ήταν δεκάδες χιλιάδες και το κόστος του σχεδόν μηδενικό. Όλοι όσοι το επισκέπτονταν κατά την διάρκεια του και μετά το πέρας του γέμιζαν ασφυκτικά όλα τα καταστήματα εστίασης και αναψυχής στον νομο της Πέλλας. Η διαφήμιση του (έντυπη - ηλεκτρονική - τηλεοπτική) ήταν άρτια και ξεπερνούσε ακόμη και αυτό της Ξάνθης. Τα ΜΜΕ συστημικά και μη καθώς και τα κρατικά κανάλια το επαιζαν πρώτο θέμα στην ενημέρωση για μία ολόκληρη εβδομάδα. Οπότε όχι απλά πρέπει να αναβιώσει αλλά θεωρώ ότι πρέπει να συσταθεί χωριστος οργανισμός και να το απογειώσει εκεί που κάποτε βρισκόταν. Οι διαμάχες περί γυμναστηρίων και οι φούστες είναι μεμονωμένα περιστατικά που δεν αξίζει ούτε καν αναφορά. Ο συγκεκριμένος κύριος επαγγελματίας - δήθεν πολιτικός μαζί με τους συνεργάτες του και το αφεντικό του κρίθηκαν απο τους πολίτες. Αξίζει η προσπάθεια με σταθερά βήματα ωστε σε βάθος πενταετιας να ξαναγίνει το αγαπημένο Καρναβάλι ολων των Ελληνων και ειδικα της βόρειας Ελλάδας. Όλοι μόνο να κερδίσουν έχουν και ειδικά ο τόπος μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΓΙΩΡΓΟ. ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΛΑΘΗ!!! ΤΙ ΣΟΥ ΗΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΥΓΕΙΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.