Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας στην κοπή της πίτας της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας- 5.000 ευρώ κέρδισε ο δήμος Αλμωπίας



Τυχερός για το 2024 αναδείχτηκε ο δήμος Αλμωπίας, ο οποίος κέρδισε στον ηλεκτρονικό τροχό το φλουρί και μαζί χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ

Μήνυμα ενότητας και συνεργασίας έστειλαν οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας, στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
Ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας, δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη, Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, έδωσε το στίγμα της νέας αυτοδιοικητικής θητείας στη γιορτή, στην οποία έδωσαν το παρών παλιοί και νέοι δήμαρχοι, αντιδήμαρχοι, ενώ τίμησαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου και ο αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Κώστας Γιουτίκας.
Στη ομιλία του έκανε λόγο για μια δύσκολη θητεία, «πέτρινα χρόνια» τη χαρακτήρισε, η οποία σημαδεύτηκε από την πανδημία, τον πόλεμο και την ενεργειακή κρίση, όμως οι δήμοι κατάφεραν να αντεπεξέλθουν. «Οι δοκιμασίες και οι δυσκολίες ήταν πολλές, όμως αντέξαμε και μείναμε όρθιοι. Παρά τις δυσκολίες στην οικονομία και στην κοινωνία η ΠΕΔ των 38 δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την οικογένεια της αυτοδιοίκησης ανταποκρίθηκε σε όλα τα επίπεδα», είπε χαρακτηριστικά, αναφέροντας ότι η πλειονότητα των αποφάσεων του διοικητικού συμβουλίου της ΠΕΔ-ΚΜ ήταν ομόφωνες.
Την εκδήλωση ευλόγησε ο μητροπολίτης Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως Βαρνάβας, ο οποίος συνεχάρη τους εκλεγέντες και ανέφερε πως «τα χρόνια είναι δύσκολα και θυμωμένα και ίσως να γίνουν ακόμα πιο δύσκολα, όμως εμείς πρέπει να διασφαλίζουμε την ενότητά μας».
Τις ευχαριστίες του προς τους δημάρχους για τη συνεργασία που είχαν στην προηγούμενη θητεία εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ενώ σύντομη τοποθέτηση έκανε και ο «οικοδεσπότης» δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης. 
Χαιρετισμό απηύθυνε η Βούλα Πατουλίδου, η οποία αναφέρθηκε στην πετυχημένη συνεργασία με τους δημάρχους της Θεσσαλονίκης, καθώς και ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου, Θανάσης Εξαδάκτυλος.

Τυχερός ο δήμος Αλμωπίας
Τυχερός για το 2024 αναδείχτηκε ο δήμος Αλμωπίας, ο οποίος κέρδισε στον ηλεκτρονικό τροχό της τύχης το φλουρί και μαζί χρηματικό ποσό ύψους 5.000 ευρώ. Το φλουρί στην "κανονική" βασιλόπιτα έπεσε στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, ενώ στα ατομικά πιτάκια που μοιράστηκαν κερδισμένος ήταν ο αντιδήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Μιχάλης Βουλγαρίδης.

Παρόντες  στην εκδήλωση ήταν ο περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, οι αντιπεριφερειάρχες Περιβάλλοντος και Ανάπτυξης Κώστας Γιουτίκας και Μεταφορών και Επικοινωνιών Σωκράτης Δωρής, ο πρόεδρος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Μιχάλης Γεράνης, παλιοί και νέοι δήμαρχοι, αλλά και δημοτικοί σύμβουλοι.

Τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεο εκπροσώπησε ο πρωτοσύγκελος, αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Αθανασίου.




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.