Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπουργείο Υγείας: 704 θέσεις ειδικευμένων ιατρών στο ΕΣΥ - Οκτώ για τα Νοσοκομεία της ΠέλλαςΣτην προκήρυξη 704 θέσεων ειδικευμένων ιατρών κλάδου Ε.Σ.Υ, προχωρά το υπουργείο Υγείας, προκειμένου να καλυφθούν οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό στα νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας όλης της χώρας.
Για τα Νοσοκομεία της Πέλλας προκηρύχθηκαν οι παρακάτω οκτώ θέσεις:

Για το Νοσοκομείο Γιαννιτσών:
 • Μία θέση Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Αναισθησιολογίας ή Πνευμονολογίας - Φυματιολογίας ή χειρουργικής ή νεφρολογίας
 • Μία θέση Επιμελητή Β’ Καρδιολογίας
 • Μία θέση Επιμελητή Β’ Ωτορινολαρυγγολογίας
Για το Νοσοκομείο Έδεσσας:
 • Μία θέση Διευθυντή Ακτινολογίας
 • Μία θέση Επιμελητή Β΄ Αναισθησιολογίας
 • Μία θέση Επιμελητή Β’ Εσωτερικής Παθολογίας ή Καρδιολογίας ή Χειρουργικής ή Πνευμονολογίας – Φυματιολογίας ή Ορθοπεδικής ή Τραυματολογίας ή Γενικής Ιατρικής
 • Μία θέση Επιμελητή Α’ Εσωτερικής Παθολογίας
 • Μία θέση Επιμελητή Β’ Χειρουργικής
Η έγκριση για την προκήρυξη των θέσεων, την οποία υπογράφει ο υφυπουργός Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, έχει αναρτηθεί στη Διαύγεια.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση esydoctors.moh.gov.gr αρχίζει στις 12/03/2024 ώρα 12.00 (μεσημέρι) και λήγει στις 29/03/2024 ώρα 15.00.

Οι αποφάσεις προκηρύξεων των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας για τις παραπάνω θέσεις πρέπει να έχουν εκδοθεί, αναρτηθεί στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ και αποσταλεί ηλεκτρονικά στη διεύθυνση dpnp_a@moh.gov.gr, το αργότερο μέχρι και την 06/03/2024.
Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση της απόφασης προκήρυξης των ανωτέρω θέσεων είναι η μη δέσμευσή τους με οποιοδήποτε τρόπο.

Στην απόφαση προκήρυξης οι υπό πλήρωση θέσεις αναφέρονται ανά βαθμό και ειδικότητα όπως ακριβώς αναφέρονται στην παρούσα απόφαση έγκρισης.

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρη την προκήρυξη 
Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

2 comments:

 1. Οι θέσεις αυτές για τα νοσοκομεία της Πέλλας έχουν προκηρυχθεί πέντε φορές και έχουν βγει άγονες, δλδ δεν καλύπτονται... Έχω εξηγήσει τους λόγους να μην επαναλαμβανομαι. Και όμως βουλευτής έβγαλε ανακοίνωση με φώτο τον υπουργό για να οικειοποιηθει την επαναλαμβανομενη προκήρυξή. Δεν θα τον χαρακτηρίσω. Απλά θα πω λυπάμαι για το νέο ήθος και ύφος.
  .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τσάμπα τα γράφεις, ακόμα πιο τσάμπα τα επαναλαμβάνεις.
   Τα πρόβατα μετά από την πλύση εγκεφάλου του στιλ, οι ψεκασμένοι - ανεμβολίαστοι υγειονομικοί θα κολλήσουν covid τους ασθενείς, έχουν ήδη απαξιώσει τόσο τους υγειονομικούς του ΕΣΥ όσο και το ίδιο το ΕΣΥ, γιατί στους ιδιώτες πάνε και τα ακουμπάνε κανονικά.
   Εξάλλου αποφάσισαν και τους έδωσαν 41% και για να τους επιβραβεύσει για την επιλογή τους, ο Κούλης έβαλε στο Υγείας τον γνωστό που στην προηγούμενη θητεία του εκεί έδιωχνε γιατρούς αν δεν κάνω λάθος.
   Με μισθούς πείνας δεν υπάρχει περίπτωση να δεχθεί κάποιος διορισμό με αποτέλεσμα το ΕΣΥ να κατεβάσει ρολά

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.