Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή του Δήμου Πέλλας στο Balcans Money Show- Συνάντηση του Φίλιππου Μηλώση με τον πρόεδρο της Ένωσης Γεν. Γραμματέων



Στο επιχειρηματικό και οικονομικό Πολυσυνέδριο Money Show, το σημαντικό οικονομικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας, που πραγματοποιείται φέτος για 32η φορά, στις 9- 10 & 11 Φεβρουαρίου 2024, στην Θεσσαλονίκη συμμετέχει ο Δήμος Πέλλας με τον Γενικό Γραμματέα, Φίλιππο Μηλώση και τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γαβριήλ Τεκτερίδη,. 
Να σημειωθεί ότι στο πολύπλευρο τριήμερο γεγονός, κατά τη διάρκεια του οποίου συζητιούνται θέματα μείζονος σημασίας για το παρόν και το μέλλον της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συμμετέχουν θεσμικοί φορείς της οικονομίας, υπουργοί, πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί παράγοντες, ακαδημαϊκοί, τεχνοκράτες, επιμελητήρια και επιχειρήσεις. 

Συνεργασία Φιλ. Μηλώση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τ.Α.
Στο πλαίσιο του Πολυσυνεδρίου ο κ. Μηλώσης έχει στενή συνεργασία -για θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης- με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ», Δρ. Μιχάλη Χρηστάκη. Πιο συγκεκριμένα, τα δύο αυτοδιοικητικά στελέχη είχαν συνεργασία πάνω σε θέματα Διοικητικής Οργάνωσης, Οικονομικής Διοίκησης, αλλά και σε ζητήματα σχετικά με τις συγχωνεύσεις των Νομικών Προσώπων στους ΟΤΑ, που είναι και μία από τις θεματικές συνεδρίες του Πολυσυνεδρίου που ανέπτυξε η Ένωση.
Μάλιστα, μετά από πρόταση του Φίλιππου Μηλώση, ο κ. Χρηστάκης υποσχέθηκε να πραγματοποιηθεί στο Δήμο Πέλλας το ένα από τα ετήσια συνέδρια της Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης της προσεχούς αυτοδιοικητικής θητείας.
 





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.