Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έρχεται το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων



Με «πυρήνα» την περίφημη Τράπεζα Θεμάτων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), πάνω στην οποία στήνεται ένας νέος, εθνικός, αδιάβλητος τρόπος εξέτασης των μαθητών στο Λύκειο, το υπουργείο Παιδείας ανοίγει θέμα Ακαδημαϊκού Απολυτηρίου. Ακολούθως, η συζήτηση που ξεκινάει τώρα στην εκπαιδευτική κοινότητα της χώρας τοποθετεί τις πανελλαδικές εξετάσεις στο κέντρο των – προς ανατροπή – αναχρονιστικών θεσμών.

Τα παραπάνω σημειώνει η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», στο πρωτοσέλιδο της και κάνοντας λόγω για το τέλος των Πανελλαδικών Εξετάσεων σημειώνει:

Με το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια της χώρας, η «επόμενη ημέρα» για την ανώτατη εκπαίδευση της χώρας φέρνει κατακλυσμιαίες αλλαγές που θα περιλαμβάνουν πιθανότατα μια μεγάλη ανατροπή: Το τέλος των πανελλαδικών εξετάσεων για την εισαγωγή των υποψηφίων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας ή τη ριζική αλλαγή της φυσιογνωμίας τους.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.