Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ι. Τζαμτζής: Ολοκληρώθηκε το έργο διαγράμμισης του Εθνικού Οδικού Δικτύου της ΠέλλαςΣυνεχίζονται οι διαγραμμίσεις στους επαρχιακούς δρόμους μας».

Ολοκληρώθηκε η εκτέλεση του έργου με τίτλο «Διαγράμμιση Εθνικού δικτύου 2021», που περιελάμβανε την ανανέωση της οριζόντιας σήμανσης, με τη χρήση ανακλαστικής βαφής με υαλοσφαιρίδια, σε όλο το Εθνικό Οδικό Δίκτυο, αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, καθώς και όλων των διαβάσεων που υπάρχουν κατά μήκος αυτού (από οικισμό Μελισσίου έως Άγρα).

Παράλληλα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς ανάλογες εργασίες και στους επαρχιακούς δρόμους, με στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

Στο πλαίσιο του έργου «Διαγράμμιση επαρχιακού δικτύου 2022», αρμοδιότητας της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Πέλλας, ξεκίνησε η διαγράμμιση του επαρχιακού δικτύου στα τμήματα Μαυροβούνι - Άψαλος, Άψαλος - Ξιφιανή - Αριδαία και Αριδαία - Πολυκάρπη. Σύντομα θα συνεχιστούν οι εργασίας διαγράμμισης στην Αλμωπία και στην Έδεσσα και συγκεκριμένα στα τμήματα Έδεσσα - Άψαλος, Άψαλος – Λουτρά Πόζαρ, Λουτρά Πόζαρ- Πιπεριά - Αριδαία, Άριδαία – Προμάχους ενώ στο σχεδιασμό της Π.Ε. Πέλλας έχουν ενταχθεί και άλλα τμήματα του Επαρχιακού Οδικού Δικτύου.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.