Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φεστιβάλ Πόζαρ ερήμην της Διοίκησης της επιχείρησης των Λουτρών;



Eύλογη ήταν η τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου στη Γενική Συνέλευση της Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου, σχετικά με την διενέργεια του Φεστιβάλ Πόζαρ. Χαρακτηριστικά ανέφερε: ''Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση με κάθε παραλήπτη. Δεν νοείται η νέα διοίκηση να μαθαίνει τις ημερομηνίες του Φεστιβάλ  από τα σάϊτ''.
Προκύπτουν και άλλα ερωτήματα σχετικά με τον τρόπο διενέργειας του Φεστιβάλ; Ομολογουμένως σε ένα από τα καλύτερα Φεστιβάλ στην Ελλάδα θα πρέπει να υπάρχει πλήρη ενημέρωση σχετικά με όλες τις διαδικασίες προετοιμασίας και λειτουργίας του. 
Σε κάθε περίπτωση η Επιχείρηση, τηρώντας τους όρους διαφάνειας μιας χρηστής διοίκησης, πρέπει να ενημερώσει αναλυτικά τους δημότες και να δώσει στη δημοσιότητα όλα τα στοιχεία που αφορούν το Φεστιβάλ έτσι ώστε να μην αφήνονται αναπάντητα ερωτήματα.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.