Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Σημαντική ημέρα για τους Γαλατάδες! Επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου



Επαναλειτουργία του κλειστού γυμναστηρίου των Γαλατάδων μετά από μια γενναία ανακαίνιση, πλέον αποτελεί ένα στολίδι για τον αθλητισμό.

Συγχαρητήρια στους συνεργάτες του Δήμου Πέλλας όπως και στους εθελοντές που μέσα σε ένα μήνα κατάφεραν να δώσουν ζωντάνια σε ένα κλειστό γυμναστήριο που βρισκόταν σε πλήρη εγκατάλειψη και μαρασμό εδώ και χρόνια. 

 Η συνέχεια θα αφορά τα κλειστά γυμναστήρια Παλαιού Μυλοτόπου & Δυτικού τα οποία έχουν μια εικόνα που δεν τιμά τον Δήμο μας.

Γραφείο Τύπου
Δήμος Πέλλας



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. Κάνε εγκαίνια και αγιασμό στο Δημαρχείο Γιαννιτσών γιατί όπως βλέπω και αυτό είναι δικό σου δημιούργημα. Πάρε μαζί σου οπως στους Γαλατάδες τον παπαγάλο βουλευτή και μετά παίξε lotto για 5αρι. Κριτική όμως γι' αυτόν που ερήμωσε το γυμναστήριο δεν άκουσα. Όταν οι φώτο και το παραμύθι τελειώσει θα αρχίσουν τα δύσκολα. Τότε θα δούμε πως υλοποιείται το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός των 74 μυρίων νεαρέ υπερόπτη. Πάντως με τον Λάκη είστε ταιριαστό πολιτικό ζευγάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Όταν πιείς το κώνειο θα παρακαλάς για το ξυδακι που προτείνεις (φυσικά σε λάθος πρόσωπο). Αχ και να ξερες τί σέ περιμένει καημενουλα. Το "γλυκό" της Θεσσαλονίκης στην ΠΕΔ ηταν ξυδατο?

      Διαγραφή
    2. Τουλουμπα μάλλον να σου φύγει η πίκρα!

      Διαγραφή
    3. 8'24 θα σου χαρίσω ενα ανέκδοτο μιας και το μυαλό σου είναι στις τουλουμπες. ""Πηγαίνει μια imitation ξανθιά σε ένα ζαχαροπλαστείο και βλέποντας την βιτρίνα, το μάτι της εστιάζει στο ταψί με ενα και μοναδικό γλυκό. - Τι γλυκό είναι αυτό ρωτάει τον ζαχαροπλάστη; - Τουλουμπα της απαντάει αυτος. Κοντοστέκεται για λίγα δευτερόλεπτα και τελικά φεύγει απο το κατάστημα. Δύο λεπτά αργότερα επιστρέφει και απευθυνόμενη στον ζαχαροπλάστη του λέει: -Επειδή μου άρεσε το σχήμα της σε παρακαλώ αν δεν έρθει να την πάρει ο Λουμπας θα την παρω εγω"". (Οποτε μην παραπονιέσαι εσύ με το ξυδακι, την σοδιτσα, την τουλουμπα γιατί έχετε στον συνδυασμό σας αρκετούς "λάτρεις" της τελευταίας άσχετα αν το νομοσχέδιο πέρασε έστω και με ισχνή πλειοψηφία)...

      Διαγραφή
  3. Ποιες ομάδες είπαμε ότι θα προπονούνται εκεί;Οι ομάδες μπάσκετ,βόλεϊ,χάντμπολ των Γαλατάδων,Καρυωτισσας,Παλαιφυτου κτλ που δεν υπαρχουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πεταμένα λεφτά.Λεφτα υπάρχουν βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.