Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου και Αντιδημάρχου Αλμωπίας με τον Διοικητή του Α.Τ. για τα αδέσποτα


Το πρόβλημα με τα αδέσποτα ζώα είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Θόδωρος Σαμαράς με τον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αλμωπίας Βαγγέλη Γάκη. Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα ο Αντιδήμαρχος αναφέρει:
Επισκεφτήκαμε σήμερα μαζί με τον δήμαρχο Νίκο Παρούτογλου τον διοικητή του Α.Τ. Αλμωπίας Γάκη Βαγγέλη με τον οποίο η συνεργασία μας είναι άψογη. Κάναμε μια ουσιαστική κουβέντα για τα αδέσποτα και συζητήσαμε τους τρόπους επίλυσης του προβλήματος. Ο διοικητής από την πλευρά του εστίασε στην επικινδυνότητα κάποιων αδέσποτων ζώων και σαφώς αυτό είναι το μείζον θέμα.
Σίγουρα πρόκειται για ένα πολύπλευρο ζήτημα το οποίο σε πρώτη φάση μπορεί να περιοριστεί. Η συνεργασία όλων των φορέων όπως αστυνομία και φιλοζωική με τον δήμο αλλά και η συνδρομή του κάθε πολίτη είναι αναγκαία και πολύτιμη. Εμείς από την πλευρά μας αντιμετωπίζουμε το θέμα με την δέουσα σοβαρότητα και είμαστε έτοιμοι με την βοήθεια όλων να υποβαθμίσουμε το πρόβλημα. Η ισορροπία ανάμεσα στην ασφάλεια του πολίτη και την προστασία των ζώων σαφώς και πρέπει να οριοθετηθεί.

Thodoris
Samaras 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. η αριδαια ειναι η πιο παρατημενη πολη στην ελλαδα ουτε αστυνομια υπαρχη οτι θελη κανη ο καθενας μονο μια πεμπτη βγενουν να γραχουν ενω τησ αλλες μερες γινετε χαμοςαλλα δεν τους νιαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έπρεπε στην συνάντηση να είναι και η φιλόζωοι να δούμε τι έχουν να πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα δεσποζόμενα που γεννούν ανεξέλεγκτα και τα έχουν στα χωριά τους δεμένα δεν είναι πρόβλημα κύριε Παρούτογλου; Μόνο τα αδέσποτα βλέπετε; Την συνδρομή της φιλοζωικής με τις στειρώσεις δεν την αναγνωρίζετε;
    Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι όλοι όσοι έχουν μάθει να έχουν τα ζωα τους να γεννάνε συνέχεια και να δημιουργούν τα αδέσποτα. Αλλά ότι μας βολεύει βλέπουμε και θίγουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.