Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο μπλόκο των Ευζώνων οι αγρότες του Δήμου Πέλλας - Ο πρόεδρος των ''Σπαρτιατών'' σήμερα στα Γιαννιτσά



Την απόφαση να μετακινηθούν στο Τελωνείο των Ευζώνων πήραν οι αγρότες που βρίσκονται στο μπλόκο της Παραλίμνης.
Οι παραγωγοί του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας με τα τρακτέρ τους αποφάσισαν να ενισχύσουν το μπλόκο των Ευζώνων που έχει ήδη στηθεί στα διόδια εδώ και λίγες ημέρες. Τα τρακτέρ με τους αγρότες από τα Γιαννιτσά και τα Άθυρα θα ξεκινήσουν για τους Ευζώνους σήμερα στις 7.00 το απόγευμα
"Δεν επιθυμούμε να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα στους συμπολίτες μας, αλλά όπως αποφασίστηκε πανελλαδικά, συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά μας. Για αυτό το λόγο θα αποχωρήσουμε από το μπλόκο της Παραλίμνης και θα ενισχύσουμε το μπλόκο στους Ευζώνους, όπου θα αναχωρήσουμε σήμερα το απόγευμα με τα τρακτέρ", τονίζει ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας Γιώργος Σιδηρόπουλος.

Ο Βασίλης Στίγκας στα Γιαννιτσά
Στο μεταξύ, σήμερα Παρασκευή, στις 5.00 το απόγευμα, θα βρίσκεται στα Γιαννιτσά και θα συναντηθεί με τους αγρότες στα γραφεία του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Πέλλας, ο πρόεδρος των "Σπαρτιατών", Βασίλης Στίγκας. 
Τον κ. Στίγκα θα ενημερώσουν για τα προβλήματα του αγροτικού κλάδου ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου.
Δ. Μπ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.