Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανακοίνωση Αντιδημαρχίας Καθαριότητας Σκύδρας για την αποκομιδή βαριών κι ογκωδών αντικειμένωνΗ Αντιδημαρχία Καθαριότητας Σκύδρας επανέρχεται στο ζήτημα της διαχείρισης βαριών και ογκωδών αντικειμένων και υπενθυμίζει με την παρούσα ανακοίνωση τα παρακάτω:

Όσοι συμπολίτες μας θέλουν ν΄απαλλαγούν από βαριά κι ογκώδη αντικείμενα (στρώματα, έπιπλα, ηλεκτρικές συσκευές κ.ά.), θα πρέπει να επικοινωνούν αρμοδίως, ώστε τ΄ αντικείμενα αυτά να συλλέγονται έγκαιρα από συνεργείο του Δήμου και να μη στοιβάζονται στα πεζοδρόμια ή να μην πετιούνται οπουδήποτε. Αρκετά απ΄ αυτά μάλιστα μπορούν ν΄ανακυκλωθούν.

Επισημαίνεται ότι απαγορεύεται η απόρριψη των παραπάνω αντικειμένων μέσα και γύρω από τους πράσινους ή μπλε κάδους. Επίσης απαγορεύεται και η ανεξέλεγκτη εναπόθεσή τους εντός ή εκτός οικισμών. Δυστυχώς, η ανεξέλεγκτη απόρριψη κάθε είδους αντικειμένων - αποβλήτων, που ορισμένοι συνεχίζουν ν΄ αποθέτουν χωρίς να σέβονται το περιβάλλον και τους συμπολίτες τους, δημιουργεί σοβαρά περιβαλλοντικά προβλήματα, όπως για παράδειγμα: ρύπανση και μόλυνση εδάφους, ατμόσφαιρας και υπογείων ή επιφανειακών νερών, κίνδυνοι πλημμύρας από φράξιμο φρεατίων και ρεμάτων, πρόκληση και μετάδοση ασθενειών από ζώα ή πτηνά που προσεγγίζουν τις ανεξέλεγκτες χωματερές, κίνδυνοι πυρκαγιών, αντιαισθητικές εικόνες κ.ά.

Ο Δήμος Σκύδρας, εξαιτίας αυτής της ασυνείδητης και παράνομης συμπεριφοράς ορισμένων - που επιπλέον εκθέτει το Δήμος μας - πασχίζει για την αποκατάσταση αυτών των περιβαλλοντικών προβλημάτων ξοδεύοντας χρήματα κι απασχολώντας εργατικό δυναμικό που θα μπορούσαν ν΄αξιοποιηθούν ορθολογικά κι αποδοτικά.

Για κάθε πρόσθετη πληροφορία και συνεννόηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν΄απευθύνονται στην Υπηρεσία Καθαριότητας: Δήμητρα Τσομπανίδου, τηλ.2381088263 και στον Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Γίτσα, τηλ.6980414444.

Η περιβαλλοντική προστασία και η βελτίωση της ποιότητας ζωής απαιτεί την αρμονική συνεργασία όλων μας!

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας,Πρασίνου
και Πολιτικής Προστασίας Σκύδρας
Αθανάσιος Γίτσας

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 comments:

 1. Σε ποιό χωρο θα πετιούνται όλα αυτά τα ογκώδη αντικείμενα δεν αναφέρεται? Μέτα το τελωνείο στον περιφραγμένο χώρο που ανήκει στο Δήμο έχει γίνει χώρος απόσυρση από μπάζα και μεταλλικά αντικείμενα. Εγκατέλειμενα αυτοκίνητα. Τουλάχιστον φωνάξτε ένα παλιατση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κάτσε τώρα ,ασχολούνται με το καρναβάλι . Μετά βλέπουμε .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δήμαρχε παρά την κατάσταση στα χέρια σου,😂😂😂😂😂😂😂 η καθαριότητα είναι το παν για τον δήμο Σκύδρας🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 και για αυτών το λόγο σε κάθε χωριό έχουμε και από μια παράνομη χωματερή, και μπορώ να σου υποδείξω και που συγκεκριμένα βρίσκονται,και σου το λέω αυτό επειδή δύσκολα να γνωρίζεις που βρίσκονται.ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΚΥΔΡΑ ΜΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.