Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

''Συμβαδί-ζω'': Το αδιαχώρητο στην εκδήλωση με τον Ματθαίο Τσαχουρίδη!



Η μεγαλύτερη μουσική εκδήλωση της 10ετίας έλαβε χώρα χθες στο Pella Palace, στη Σκύδρα νομού Πέλλας!

Περισσότερα από 1.000 άτομα τίμησαν με την παρουσία τους τον Σύλλογο Φίλων Και Ατόμων με Αναπηρία ΣΥΜΒΑΔΙ-ΖΩ.

Υπό τους ήχους της μουσικής και της φωνής του Ματθαίου Τσαχουρίδη και του Ραφαήλ Καραγεωργίου, ο κόσμος διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευχαριστούμε θερμά και τους δύο καλλιτέχνες με τους συνεργάτες τους!

Ο πρόεδρος του συλλόγου Παραολυμπιονίκης Τσίου Αναστάσιος στον χαιρετισμό του, έθεσε όλες και όλους μας ενώπιον της υποχρέωσης που έχουμε να φτιάξουμε μια προσβάσιμη κοινωνία για τα Άτομα με Αναπηρία. Της ευθύνης που έχουμε να μην εμποδίζουμε με τη συμπεριφορά μας, τα άτομα με κινητικές δυσκολίες.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Διονύσης Σταμενίτης, ο βουλευτής Λάκης Βασιλειάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής και η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου με τους συνεργάτες της.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν τα μέγιστα 2 άνθρωποι τους οποίους και οφείλουμε να ευχαριστήσουμε. Τον εμπνευστή της βραδιάς, Λάζαρο Φαντίδη, που με τις γνώσεις της δουλειάς του δημιούργησε μία άρτια παραγωγή και τον υπεύθυνο του καταστήματος Pella Palace, Σάκη Παπαγεωργίου που με τον επαγγελματισμό του, πήρε τον "νεαρό" σύλλογο από το χέρι κυριολεκτικά και του έμαθε τρόπους οργάνωσης και λειτουργίας αντίστοιχων εκδηλώσεων.

Τίποτα όμως δεν θα καταφέρναμε στις δράσεις και το έργο του Συμβαδί-ζω χωρίς τους εθελοντές μας. Είστε παράδειγμα προς μίμηση. Αυτήν τη φορά βοήθησαν με κάθε τρόπο οι εξής:
Νατάσα Στυλιανίδου
Όλγα Μουρατίδου 
Ελένη Κυριακίδου
Βούλα Μαραντίδου
Γεωργία Στυλιανίδου
Χάρης Ζεμπέκης
Πετρούλα Ηλιάδου
Πωλίνα Τσαπτσάκα
Λίνα Τσαπτσάκα  
Αθήνα Τσομπασίδου
Γραφείο μεταφορών-μετακομίσεων και υπηρεσίες φορτοταξί "Τσάπας"

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε και στον εμπορικό κόσμο, το διαμάντι της Σκύδρας, που με τα δώρα τους φρόντισαν για μία λαχειοφόρο αγορά με 100άδες μικρά ή μεγάλα δώρα, συνολικής αξίας περισσότερο από 8.000€!! Σημείωση: παρακαλούνται όσες και όσοι έχουν κερδισμένους λαχνούς, να παραλάβουν το δώρο τους την Παρασκευή 18:00-20:00 από τα γραφεία του συλλόγου.

Μας συγχωρείτε εάν κάποια ή κάποιος δεν εξυπηρετήθηκε όπως έπρεπε, ο κόσμος ήταν πάρα πολύς και ζητούμε την κατανόηση σας. Καταβάλαμε το μέγιστο ανθρώπινα δυνατό.

Συνεχίζουμε, Συμβαδί-ζουμε, μαζί να κάνουμε την αγάπη σας πλέον πράξη, με έργα που θα δείτε το επόμενο διάστημα. Το μήνυμα σας ήταν η εκδήλωση του Συλλόγου να γίνει θεσμός και σας ακούμε.

Εις το επανιδείν
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.