Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με τον αναπληρωτή ΥΠΕΣ Θεόδωρο ΛιβάνιοΜε τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών Θεόδωρο Λιβάνιο είχε συνάντηση σήμερα Δευτέρα 
ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.
Η ατζέντα της συζήτησης περιλάμβανε ενημέρωση για την εξέλιξη των ενταγμένων έργων στο πρόγραμμα ‘’Αντώνης Τρίτσης’’ (αθλητικός πυρήνας, βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Αγίας Παρασκευής και Αμαράντων συνολικού ύψους 5.600.461,31ευρώ) ως προς τις διεργασίες της μελετητικής και τεχνικής τους ωρίμανσης. Παράλληλα τέθηκαν επί τάπητος ο Ενιαίος Κώδικας Αυτοδιοίκησης και θεσμικά και υπηρεσιακά ζητήματα του Δήμου Κιλκίς που άπτονται της αρμοδιότητάς του Υπουργού. 
Κατά τη συνάντηση έγινε και μια προκαταρκτική συζήτηση για τις δυνατότητες ένταξης του Δήμου σε νέα χρηματοδοτικά εργαλεία αναφορικά με την αξιοποίηση του ιστορικού κτηριακού αποθέματος (κτήριο παλαιάς Νομαρχίας Κιλκίς, Δίδυμες Καπναποθήκες) και τη λειτουργική επανένταξή του στον αστικό κορμό.
 

   


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.