Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκλεισαν τον κόμβο Παραλίμνης οι αγρότες (φωτο)



Έκλεισαν τον κόμβο της Παραλίμνης  οι αγρότες στις 8.00 μ.μ.  Νωρίτερα το μπλόκο των αγροτών επισκέφθηκε ο συντοπίτης μας Υφ.α.α.τ Διονύσης Σταμενίτης, με τον οποίο διαφώνησαν με τις θέσεις  που εξέφρασε και τις προτάσεις που διατύπωσε. 
Ο κόμβος παρέμεινε κλειστός μέχρι τις 9.00 το βράδυ. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν από παρακαμπτήριους.
Να σημειωθεί ότι στην επιτροπή που θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό την Τρίτη, συμμετέχει ο πρόεδρος του Αγροτικού συλλόγου Δήμου Πέλλας, Γιώργος Σιδηρόπουλο
ς.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

11 comments:

  1. Κι ο Σταμενιτης τι να τους πει.
    Μήπως ξέρει κι ο ίδιος τι του γίνετε για να πει και στους αγρότες. Άσχετος εντελώς με το αντικείμενο και θα το βρει μπροστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σιγά μην ασχοληθούν οι υφυπουργάρες με το αγροτικό. Έχουν να λύσουν το σοδομικό. Να τους χαίρεστε όσοι τους ψηφίσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να το ψάξεις το ''κρυφό ταλέντο'' σου δεν είναι ντροπή πρεπει να εκδηλωθείς !

      Διαγραφή
    2. Οι συνηθισμένες ύβρεις αντί για επιχειρήματα, στους άντρες ότι είναι κρυφοί, στις γυναίκες άλλα επίθετα. Όταν όμως κάποιοι γύριζαν σε μοναστήρια για ψηφαλάκια δεν έβριζαν τις γιαγιάδες, έπαιζαν και τους χριστιανούς.

      Διαγραφή
  3. Ενώ οι οι άλλοι που τον ήπιανε μαζί μασ τι να μασ πουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αντε ρε να δουλεψετε φαταουλες θελετε μια ζωη να σας ταιζουν οι αλλοι μεγαλη ιδεα εχετε για τον εαυτο σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μεγάλε κάτι τεμπελαραδεσ γλυφτεσ βάλανε την Ελλάδα μεσα απο εμασ τον τουρισμό και τα μνημόνια ζεις τεμπελαρα αυτά όμως φτάσανε στα τέλος τουσ.εμεισ οι αγροτεσ θα έχουμε ένα κομμάτι ψωμί ενο εσύ θα γλύφεις.μαθαμε να δουλεύουμε.τεμπελη

      Διαγραφή
    2. Γιατί ρε τεμπέλη του δημοσίου δεν γίνεσαι αγροτης να σε ταΐζουν;

      Διαγραφή
  5. δημοσιοι υπαλληλοι θελετε να γινετε τεμπελχαναδες να σας ταιζει το κρατοσ και οι υπολοιποι ελληνες με τους φορους τους αν δεν εχει λεφτα η αγροτια παρατηστε την και δουλεψτε αλλου αφηστε την κλαψα καθε χρονο κουρασατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Που πάει μέσα στα σκοτάδια να μιλήσει. Και με τόσες παπαριές που είπε ήταν επόμενο να κλείσει ο δρόμος Πάλι καλά που δεν το κράτησαν όμηρο. Οι εντυπώσεις πολύ άσχημες για αυτόν. Κρίμα και μου ήταν συμπαθής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λακη κοψε τις παπατζες οτι σου ηταν συμπαθης ασχολεισου με τα νοσοκομεια

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.