Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τον δάγκωσε και του έκοψε το αυτί πάνω σε καυγά έξω από τα Γιαννιτσά



Άσχημη εξέλιξη είχε ο καβγάς μεταξύ δύο οδηγών στο 3ο χιλ. της ΕΟ Γιαννιτσών - Θεσσαλονίκης αφού ο ένας εξ αυτών κατέληξε στο Νοσοκομείο με κομμένο μέρος από το ένα του αφτί.
Συγκεκριμένα, το ασυνήθιστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Πέμπτης ύστερα από διαπληκτισμό των δύο οδηγών εξαιτίας αντικανονικής οδηγικής συμπεριφοράς. 
Το θύμα, ένας 33χρονος ντελιβεράς από τα Γιαννιτσά, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών, ενώ ο δράστης είναι ένας 58χρονος από την Αλμωπία. 
Οι οδηγοί αλληλομηνύθηκαν και σε βάρος τους κινήθηκε ποινική διαδικασία.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Ντροπηηηη! Γιναμε αγρια δυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι ντελιβεραδες οδηγούν σαν τρελοί κάνουν συνέχεια παραβάσεις του κοκ και βάζουν σε κίνδυνο τους πολίτες καλό είναι η αστυνομία να ασχοληθεί με αυτούς και να τους βάλει τα ανάλογα πρόστιμα μπας και βάλουν λίγο μυαλό. Ο συγκεκριμένος σίγουρα κάποια βλακεια έκανε τώρα για το δάγκωμα υπερβολικό 2-3 σφαλιάρες νομίζω έφταναν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2 προβληματικοί συναντήθηκαν σε λάθος μέρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η οικογενειακή παράδοση συνεχίζεται απο παπού σε γιο και τωρα εγγονο.Καθήστε εσείς μιλήστε για τεχνητή νοημοσυνη και λοιπά.Εμεις κόβουμε αυτια. Και δεν ζούμε στα δένδρα....κανονικά...μας λένε και καλημέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.