Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σε ρυθμούς καρναβαλιού η Κρύα Βρύση



Έχει ολοκληρωθεί το σύνολο του προγράμματος, αλλά πάντα μπορεί να υπάρξουν εκπλήξεις

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν το 2024 στην Κρύα Βρύση. Ολόκληρο το επιτελείο του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης, μαζί με δεκάδες εθελοντές, εργάζεται όλο αυτό τον καιρό με αποκλειστικό θέμα το 30ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης.

Οι υπεύθυνοι έχουν οργανώσει εδώ και καιρό το πλάνο τους για τις φετινές εκδηλώσεις. Συνεχίζονται εντατικά οι κατασκευές των αρμάτων που θα συμμετέχουν στην Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 17/3στις 3:00 μ.μ. στον πεζόδρομο της Κρύας Βρύσης. Μάλιστα αυτό κίνησε και την ΕΡΤ3 και συγκεκριμένα την εκπομπή «Περίμετρος» όπου έκανε απευθείας σύνδεση με το καρναβαλικό εργαστήριο. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην παρουσίαση του φετινού καρναβαλιού, θα είναι ο μοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τα περσινά δεδομένα και αυτό το στοιχείο, είναι που δίνει το δικαίωμα στους διοργανωτές να πιστεύουν ότι και φέτος το Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης θα κυριαρχήσει στο χώρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων. Μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή της ομάδας Cheerleading Volcanoz από τη Θεσσαλονίκη που με τις φιγούρες και τα ακροβατικά τους θα σας απογειώσουν.

Το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα αλλά θεωρούνται σίγουρες οι ημερομηνίες:

Κυριακή 10 Μαρτίου – 12:00 όπου θα λάβει χώρα το παιδικό κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού,

Σάββατο 16 Μαρτίου – 11:00 με το «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΩ» που είναι ένα παιδικό υπερθέαμα για παιδιά (αλλά και για μεγάλους) με κλόουν, ξυλοπόδαρους, γαϊτανάκι, λίμπο, face painting και πολλές εκπλήξεις

Σάββατο 16 Μαρτίου – 14:00 όπου θα γίνει το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και αναμένεται να λάβουν δράση οι μεγάλοι που με υπομονή θα πρέπει να ανακαλύψουν το έπαθλο μυστήριο.

Κυριακή 17 Μαρτίου που είναι η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων στις 3:00 το μεσημέρι, αλλά θα έχουμε προθέρμανση από τις 2:00 το μεσημέρι με ένα απολαυστικό DJ SET σε καρναβαλικούς ρυθμούς. Ενώ από τις 18:00 όπου θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει ξεφάντωμα στην Κεντρική Πλατεία.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων καθώς επίσης και για χορηγίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6973714404 – 6934305115. Επίσης στο www.kriavrisi-carnival.gr και σε Facebook και Instagram (Καρναβάλι στην Κρύα Βρύση)
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. ΣΕ ΡΥΘΜΟΎΣ ΑΔΈΣΠΟΤΩΝ Η ΚΡΎΑ ΒΡΎΣΗ!!! ΓΙΑ ΌΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΊΖΟΥΝ ΣΕ ΛΊΓΟ ΧΡΌΝΟ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΟΎΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΊΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!!! ΑΠΟΡΏ ΓΙΑΤΊ ΔΑΠΑΝΏΝΤΑΙ ΧΡΉΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΏΝ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΉΣΟΥΝ ΕΛΕΎΘΕΡΟΙ. ΕΙΔΙΚΌΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΆΝΕ ΣΧΟΛΕΊΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΈΠΟΥΣΑ ΑΣΦΆΛΕΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου δίνουν μια απάντηση στην διαπίστωση σου και απαντάς με βρισιές και ατυχές εικασίες, γι'αυτό όταν κάποιος κοιμάται μην τον ξυπνάς σκέπασε των,............

      Διαγραφή
    2. ΜΆΛΛΟΝ ΕΣΎ ΚΟΙΜΆΣΑΙ ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ ΣΕ ΎΠΝΟΣΑΚΟ 10:54. ΔΕΝ ΈΚΑΝΑ ΜΙΑ ΑΠΛΉ ΔΙΑΠΊΣΤΩΣΗ ΠΑΡΆ ΓΝΩΣΤΟΠΟΊΗΣΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΤΗΤΑ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΚΡΎΒΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΟ ΧΑΛΊ. ΑΝ ΕΣΈΝΑ ΣΕ ΤΙΜΆ ΑΥΤΉ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΊΘΕΙ ΈΝΑΣ ΆΣΧΕΤΟΣ ΔΟΡΥΦΌΡΟΣ ΓΡΆΦΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΠΟΊΑ fake ΕΊΔΗΣΗ ΜΕΊΝΕ ΕΚΕΊ ΠΟΥ ΕΊΣΑΙ.

      Διαγραφή
  2. Σου κάνω γνωστό ότι στην Κρύα Βρύση γίνονται εργασίες δημιουργίας κυνοκομειου.Αρα πολλά εξαρτώνται όπως καταλαβαίνεις και από την επιλογή προσώπων....................για την εύρυθμη λειτουργία της καθημερινότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΌΤΗΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΓΝΩΣΤΌ?? ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΦΥΛΑΚΑ?? ΚΌΨΤΕ ΤΗΝ Μ*Λ*ΚΙΑ ΚΑΙ ΔΏΣΤΕ ΛΎΣΗ ΆΜΕΣΑ ΓΙΑΤΊ Η ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ ΈΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΑΠΡΟΧΏΡΗΤΟ. ΕΣΎ ΠΟΥ ΜΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΊΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΝΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΉΠΩΣ ΕΊΣΑΙ Ο ΓΚΛΊΤΣΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΠΉΔΗΞΕ ΟΤΑΝ Η ΒΆΡΚΑ ΒΟΎΛΙΑΞΕ??

      Διαγραφή
    2. Ο 12:48 , είναι από αυτούς που ψήφιζαν 13 χρονια τον γνωστο....
      Και φυσικά δεν υπήρχε ούτε ένα αδέσποτο!!Χαχαχα

      Διαγραφή
    3. ΝΟΜΙΖΩ 12:48 ΟΤΙ ΕΊΣΑΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΈΝΟΣ ΓΙΑΤΊ 13 ΧΡΌΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΎΣΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΆΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΉ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆΣ 2024 ΕΠΈΣΤΡΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΥΑ ΒΡΎΣΗ. ΕΣΕΊΣ ΌΜΩΣ ΔΕΝ ΕΊΧΑΤΕ ΜΌΝΟ ΤΑ ΑΔΈΣΠΟΤΑ. ΌΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΆΜΚΟΥ ΉΣΑΣΤΑΝ ΑΔΈΣΠΟΤΟΙ. ΕΚΤΌΣ ΑΝ ΑΥΤΆ ΤΑ ΜΠΑΟΎΛΑ ΣΚΥΛΙΆ ΠΟΥ ΌΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΔΕΚΆΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΌΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΈΡΙΞ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΉΡΘΑΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΆ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΔΙΚΗΘΟΎΝ ΤΟΝ ΝΈΟ ΔΉΜΑΡΧΟ...

      Διαγραφή
    4. 2:31 ο Γκλίτσας ή ο γλίτσας;
      Να ξέρει ο κόσμος για ποιον μιλας

      Διαγραφή
  3. Ήρθε η ώρα ο ανεψιός του Θεόδωρου να ξαναφέρει Βραζιλιάνες από το Μενίδι τώρα που τα ταμεία είναι γεμάτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις κοριτσάκι πόσο δύσκολα είναι δίχως εξουσία; 13 χρόνια καταστρέψατε τα πάντα και τώρα μας γράφεις για γεμάτα ταμεία. Όλα θα έρθουν στο φώς καθώς και ο δικός σου ρόλος στην άθλια διοίκηση σας. Βλέπω όμως ότι προσπαθείς να συνδυάσεις ανόμοια πράγματα, ανεπιτυχώς φυσικά. Και οι Βραζιλιάνες του Θόδωρου εκαναν sold out και ο Φουντουκιδης επαναφέρει τον πετυχημένο αυτόν θεσμό που εσείς καταργήσατε. Σε λίγο καιρό θα νοιώσετε καλά στο πετσί σας πόσο γυμνός ήταν ο Αυτοκράτορας σας...

      Διαγραφή
  4. Γενικά αμφότεροι βλέπω ότι αγαπάτε πολύ τόν τόπο σάς. Εδώ μέσα βρήκατε να τόν δισφημισετε με μικρό πολιτικές καί κακίες? Σ ένα άρθρο πού προσπαθεί να φέρει κόσμο στα μέρη μας? Ντροπή σάς. Αυτά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ενδιαφέρον σου για τα μερη μας όπως γράφεις δεν βλέπω να το έδειχνες για 13 χρόνια. Απότομα σε έπιασε ο πόνος κι εσένα υποκριτή...

      Διαγραφή
  5. ΒΓΉΚΕ ΣΉΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΚΆΙ ΤΟ ΘΕΊΟ ΒΡΈΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΆΛΙ ΚΑΙ ΜΙΛΟΎΣΕ ΜΌΝΟΝ Ο ΑΥΤΙΑΣ. ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΎ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΊΠΕ Ο "ΈΓΚΡΙΤΟΣ" ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΣ (ΓΙΑΤΊ ΠΙΘΑΝΌΝ ΝΑ ΤΟΥ ΞΈΦΥΓΕ) ΕΊΝΑΙ ΠΌΣΟ ΤΥΧΕΡΌΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗΣ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΜΗΤΈΡΑ ΤΗΝ ΠΌΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.