Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνέδριο ανάπτυξης ορεινών όγκων και μειονεκτικών περιοχών αύριο και μεθαύριο στo Λουτράκι ΑλμωπίαςΔιήμερο συνέδριο υπό την αιγίδα του ΥπΑΑΤ και μέσω του προγράμματος LEADER θα διεξαχθεί στο Λουτράκι Αλμωπίας. Πρόκειται για το «33ο Συνέδριο Ανάπτυξης Ορεινών Όγκων και Μειονεκτικών περιοχών» το οποίο θα γίνει την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου και την Παρασκευή 1η Μαρτίου.

Την δεύτερη ημέρα, και παράλληλα με τις εργασίες του συνεδρίου, θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών εσπερίδα με θέμα «Χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανάπτυξη του πρωτογενή τομέα μέσω του Στρατηγικού Σχεδίου ΚΑΠ 2023-2027 (ΣΣ ΚΑΠ)».

Την έναρξη του συνεδρίου και της εσπερίδας θα πραγματοποιήσει ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Δ. Σταμενίτης.

Στόχος του συνεδρίου είναι η ενημέρωση για τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΥπΑΑΤ για την ανάπτυξη των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών της χώρας σε συνδυασμό με την πορεία υλοποίησης των τοπικών προγραμμάτων LEADER.

Στην ημερίδα της Παρασκευής θα συζητηθούν τα εξής θέματα:
  • Πορεία υλοποίησης των δράσεων αγροδιατροφής του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας του ΥπΑΑΤ.
  • Δημόσιες υποδομές στην άρδευση.
  • Οικολογικά Σχήματα-Πράσινη Αρχιτεκτονική της νέας ΚΑΠ 2023-2027.
  • Σύσταση ομάδων και οργανώσεων παραγωγών στον τομέα της γεωργίας, στο πλαίσιο του ΣΣ ΚΑΠ.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.