Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Σε εξέλιξη το έργο ανάπλασης (Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου-Open Mall) στα Γιαννιτσά



Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο κέντρο των Γιαννιτσών για ένα μεγάλο έργο ανάπλασης κεντρικής περιοχής της πόλης, γνωστό και ως Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου (Open Mall). 
Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Πέλλας επισημαίνονται τα εξής: 
"Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους καταστηματάρχες και τους καταναλωτές, ότι η πρόσβαση στα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανεμπόδιστη κατά τη διάρκεια των εργασιών. 
Παρακαλούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας.
Αντικείμενο του έργου είναι η συνολική αναβάθμιση περιοχής του υποβαθμισμένου κέντρου των Γιαννιτσών λόγω της άναρχης στάθμευσης, του κατακερματισμού του δημόσιου χώρου, την κυριαρχία του Ι.Χ., του ελάχιστου χώρου κίνησης πεζών και των δυσκολιών που δημιουργεί στην καθημερινότητα των κατοίκων.
Ειδικότερα το έργο εστιάζεται:
• Στην ανάδειξη των Γιαννιτσών ως ένα σύγχρονο αστικό κέντρο.
• Στην δημιουργία ενός φιλόξενου, αισθητικά άρτιου αστικού κέντρου. προσβάσιμου από όλους τους χρήστες.
• Στην αναδιαμόρφωση και αναβάθμιση σημαντικού μέρους του κέντρου της πόλης.
• Στην εξασφάλιση βιώσιμης αστικής κινητικότητας στην περιοχή".


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

7 comments:

  1. ΘΆ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΚΆΠΟΙΟΣ ΠΟΙΑΝΟΎ ΈΡΓΟ/ ΕΊΝΑΙ ΠΟΣΌ ΘΆ ΚΟΣΤΊΣΕΙ/ ΚΑΙ ΑΠΌ ΠΟΙΟΥΣ ΠΌΡΟΥΣ?? ΟΙ ΜΕΛΈΤΕΣ ΈΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΊ/ ΚΑΊ ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ?? ΜΑΖΊ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ?? ΜΑΖΊ ΣΥΝΕΡΓΑΖΌΜΑΣΤΕ?? Ο ΝΈΟΣ ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΈΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΈΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΙ ΓΙΑ ΤΆ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΠΟΥ ΠΑΡΈΛΑΒΕ. ΘΆ ΤΟ ΚΆΝΕΙ?? ΕΓΩ ΑΠΛΆ ΡΩΤΆΩ ΓΙΑΤΊ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΎ ΤΌΝ ΨΉΦΙΣΑ ΉΤΑΝ ΑΥΤΌΣ. ΤΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑ ΙΣΧΎΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσένα σε πονάει ακόμη που εχασες γιαυτό άσε τις έξυπνες ερωτήσεις και δούλεψε λίγο γιατί τόσα χρόνια τζάμπα σε ταιζαμε εσένα και μερικούς υπαλλήλους που δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης στον δήμο και καλά θα κάνει ο δήμαρχος να διώξει μερικούς που κάνουνε ότι δουλεύουν και κάποιους βολεμένους από κόμματα και φίλους επειδή δεν ήτανε άξιοι να δουλεύουν πουθενά τους βάλανε στον δήμο φτάνει άλλο με τους άχρηστους που μόνο ζημιά κάνουν στον δήμο!!!!

      Διαγραφή
    2. ΠΟΙΌΝ ΤΆΙΖΕΣ ΒΡΕ ΤΕΝΕΚΈ ΞΕΓΑΝΩΤΕ??/ ΒΓΕΣ ΠΡΏΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΤΟΜΈΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ 80+80 Κ.Μ ΗΜΕΡΗΣΊΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΣΧΟΛΊΑΣΕ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙΣ!!/ ΓΙ ΑΥΤΌ ΨΗΦΊΣΑΜΕ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΔΗ ΜΉΠΩΣ ΚΆΝΕΙ ΤΟΝ ΤΌΠΟ ΝΆ ΞΕΒΡΩΜΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΕΜΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ!!/ ΚΑΤΆ ΤΑ ΑΛΛΆ ΕΣΎ ΩΣ ΤΣΙΡΆΚΙ ΚΑΙ ΣΚΥΛΆΚΙ ΤΟΥ ΠΡΏΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΣΆΣ ΣΤΕΊΛΑΜΕ ΣΠΊΤΙ ΣΑΣ!!/ ΚΑΛΉ ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΊΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ ΠΟΎ Η ΚΟΥΤΆΛΑ ΈΦΥΓΕ ΑΠΌ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΣΑΣ .../

      Διαγραφή
    3. ΣΥΝΈΧΕΙΑ...ΚΑΊ ΟΙ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΠΟΝΗΡΈΣ ΑΛΛΑ ΠΟΛΎ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΈΣ./ ΤΙΣ ΑΠΟΡΊΕΣ ΑΥΤΈΣ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΆ ΜΌΝΟ ΕΣΎ ΔΕΝ ΘΈΛΕΙΣ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΑΛΉΘΕΙΑ ΣΤΟ ΦΏΣ.../

      Διαγραφή
  2. Ο,τι και να κανετε,η πόλη είναι από τις πιο άσχημες της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι ακριβως ειναι αυτο το open mall εγω βλεπω μια μικρη πολυκατοικια ν χτίζεται και επισης δε καταλαβα εμπορικο κεντρο που ακριβως;;;Και ποσα τετραγωνικα θ ειναι αυτο το εμπορικο ποσα καταστηματα θ διαθετει γενικα η χωριτηκοτητα του ποια θ ειναι;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το να προσπαθείς να ξεβλαχεψεις αυτη την πόλη πιυ εχει μείνει στο 1980 ειναι σαν να προσπαθείς να μάθεις σε άλογο να πιλοτάρει αεροπλάνο. Βεβαια το άλογο κάποια στιγμή θα τα καταφέρει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.