Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κάθειρξη 13,5 ετών σε 40χρονο που κατέγραφε με κρυφή κάμερα σύζυγο και παιδιά στη Σκύδρα



Σε 13,5 χρόνια κάθειρξη καταδικάστηκε σήμερα από το Μικτό Κακουργιοδικείο Σερρών ένας  40χρονος από τη Σκύδρα, ο οποίος τον Σεπτέμβριο του 2020 κατέγραφε με κρυφή κάμερα τη σύζυγο και τα παιδιά τους και διακίνησε το υλικό με σκοπό να βλάψει την γυναίκα του.

Το συμβάν είχε αποκαλυφθεί τον Σεπτέμβριο του 2020 και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνδρας είχε τοποθετήσει κάμερες μέσα στο σπίτι του και κατέγραφε τα μέλη της οικογένειάς του.

Από την αρχή έγινε ενδελεχή έρευνα από την αστυνομία ώστε να ριχθεί άπλετο φως στην υπόθεση.

Το δικαστήριο στις Σέρρες, μετά από μια πολύωρη διαδικασία, απέρριψε το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου και καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε κάθειρξη 13 ετών και 6 μηνών για παραγωγή, κατοχή και διακίνηση παράνομου υλικού. Η απόφαση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και ασκήθηκε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης

Ο δικηγόρος της συζύγου του κατηγορούμενου, Αντώνης Ξυλουργίδης (αριστερά), εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόφαση του δικαστηρίου καθώς όπως τόνισε "από την αρχή στη θλιβερή αυτή ιστορία ο στόχος μας ήταν να αποδοθεί δικαιοσύνη".




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. θα μας εξηγήσετε κύριε ξυλουργιδη η καποιος δικηγόρος τι σημαίνει... Η απόφαση έχει ανασταλτικό χαρακτήρα και ασκήθηκε έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης θα πάει μέσα; ποτε; η οχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.